За гроші виручені з футбольного аукціону  “Золоті леви Чорної Сотні” придбали необхідне для дітей-сиріт

За гроші виручені з футбольного аукціону “Золоті леви Чорної Сотні” придбали необхідне для дітей-сиріт

26.01.2017, 13:54

Благодійну допомогу на загальну суму майже 17 тисяч гривень передала обласному Будинку дитини громадська організація “Золоті леви Чорної Сотні” Чернівецької області.

За словами представників організації, ці кошти вони виручили під час проведення аукціону з продажу футбольної атрибутики – футболки та м’яча з автографом Андрія Шевченка, членів відомих футбольних клубів Іспанії, які передав з Мадриду один колишній буковинець, тощо. Частину з одержаних з аукціону 24 тис. грн. вони передали для потреб бійців АТО, а більшість коштів скерували на допомогу Будинку дитини.

 

– Дуже вдячні благодійникам за допомогу, – каже головний лікар КМУ “Обласний спеціалізований будинок дитини” Людмила Філіпець. – Вони передали нам багато продуктів (м’ясо-молочні вироби, борошно, цукор, фрукти та дитяче харчування), розвиваючі ігри для діток та придбали вкрай потрібний ком’ютер і принтер. Він необхідний для роботи нашому юристу, який веде всі справи дітей, листування з судами, прокуратурою та архів.

 

Людмила Павлівна відзначає, що ініціатива проведення благодійних аукціонів із залученням відомих футболістів є дуже цікавою. Тому, зі свого боку, постарається продовжити їх, залучивши до благодійної справи допомоги обділеним долею діткам зірок інших видів спорту.

Джерело: cайт http://acc.cv.ua/

1


КОМЕНТАРІ (1)

Насправді джерелом інформації є портал Департаменту охорони здоров’я ОДА, але агенція АСС плює на стандарти і не дає посилань 

avatar

Адміну до відома

26 січня 2017 22:09