За фактом підкупу виборців в 204 в/о, нардепом від якого став родич губернатора Папієва Артем Семенюк, відкрито кримінальне провадження

За фактом підкупу виборців в 204 в/о, нардепом від якого став родич губернатора Папієва Артем Семенюк, відкрито кримінальне провадження

25.02.2014, 15:20

За підкуп виборців прийдеться відповідати. Про це на своїй сторінці у ФБ написав екс-мер Новодністровська Руслан Панчишин.

Сокирянським РВ УМВС в Чернівецькій області відкрито кримінальне провадження за фактом підкупу виборців в 204 виборчому окрузі.Сьогодні я звернуся до Генерального прокурора України Махніцкого О.І., з тим,щоб він взям це кримінальне провадження на особистий контроль і направив в Чернівецьку область слідчо-оперативну групу для розслідування даної кримінальної справи.  Оскільки потрібно провести великий об'єм слідчих дій і опитати колишніх високопосадовців таких як: екс-губернатор Папієв М.М. (основний підозрюваний) який діяв в інтересах свого родича Семенюка А.,колишніх голів Сокирянської,Кельменецької,Хотинської,Заставнівської РДА і інших посадових осіб.

Також звертаюсь до всіх громадський активістів і не байдужих громадян Чернівецької області долучитися до розслідування даної кримінальної справи,а саме надати будь-яку відому Вам інформацію з приводу підкупу виборців по всій Чернівецькій області.Оскільки по всій області організував і видавав кошти на підкуп виборців основний підозрюваний Папієм М.М.

Надсилайте мені всю відому Вам інформацію на сторінку або телефонуйте мені особисто 0675677999.

Також звертаюся до всіх журналістів розмістити цю інформацію в своїх тижневих виданнях.

Хочу наголосити,що ми з Вами стояли на майдані щоб жити чесній і демократичній Україні і таким чиновникам корупціонерам як Папієв і інші не місце в новій Україні!

Слава Небесній Сотні!!!

1


КОМЕНТАРІ (1)

avatar

У СЕМЕНЮКА НЕПРИКОСНОВЕННОСТЬ ТАК ЖЕ КАК У ВОРА ФЕДОРУКА

25 лютого 2014 17:28