За фактом несвоєчасного реагування поліції на ДТП, після якої померла мати двох дітей,  проведуть службове розслідування

За фактом несвоєчасного реагування поліції на ДТП, після якої померла мати двох дітей, проведуть службове розслідування

05.01.2021, 17:38

Прокуратура Чернівецької області скерувала листа до Головного управління Нацполіції в Чернівецькій області щодо проведення службового розслідування за фактом несвоєчасного реагування працівниками поліції на дорожньо-транспортну пригоду на вулиці Сторожинецькій у Чернівцях, внаслідок якої померла жінка.

Про це кореспонденту molbuk.ua повідомили у прес-службі Чернівецької обласної прокуратури.

Зокрема, у відомстві зазначили, що до прокуратури звернень від родичів потерпілої не надходило, а відомості про вказану подію внесено до ЄРДР за ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

"Орган досудового розслідування Шевченківське відділення Чернівецького відділку поліції, процесуальне керівництво здійснює Чернівецька місцева прокуратура. Крім цього, Чернівецькою обласною прокуратурою скеровано відповідний лист до ГУНП в Чернівецькій області щодо проведення службового розслідування за фактом несвоєчасного реагування працівниками поліції на вказану подію", – йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Разом з неповнолітньою донькою переходила дорогу по пішохідному переходу: 43-річна чернівчанка, яку збила машина, померла в лікарні

Прокуратура відреагувала на моторошну аварію, через яку загинула молода чернівчанка

 

1