За допомогою авіації на Буковині будемо відстежувати стежки контрабандистів, - керівник Держприкордонслужби

За допомогою авіації на Буковині будемо відстежувати стежки контрабандистів, - керівник Держприкордонслужби

22.03.2016, 16:38

Держприкордонслужба залучить озброєні автомобілі високої прохідності та авіацію для посиленого контролю за ділянками кордону в межах відповідальності Чернівецького прикордонного загону.

Про це у вівторок на прес-конференції у Чернівцях повідомив перший заступник голови Держприкордонслужби України Василь Серватюк, передає кореспондент molbuk.ua

"Ми подаємо сюди резерви нашої авіації для того, щоб можна було проводити повітряний моніторинг, виявити ті ділянки українсько-румунського кордону, які наразі, враховуючи кліматичні умови, певні особливості гірської місцевості вашої області – щоби можна було виявити, бо дуже важко туди підійти. Це нам дозволить перекрити можливі канали або маршрути направлення тютюнових виробів на територію сусідньої держави. Також ми проводимо комплекс заходів з нашими румунськими колегами для того, щоб вони активно залучилися до нашої спільної роботи", - повідомив Серватюк.

Також, за його словами, до цієї роботи будуть залучені співробітники управління СБУ в Чернівецькій області, Нацполіції та Державної фіскальної служби.

molbuk.ua

1