За дачею Гриценка стежать з безпілотника (+відео)

За дачею Гриценка стежать з безпілотника (+відео)

18.10.2014, 15:48

Лідер  "Громадянської позиції" Анатолій Гриценко перебуває сьогодні у Чернівцях і Чернівецькій області. Робочий візит на Буковину розпочався для нього зі спілкування з журналістами і професорсько-викладацьким складом ЧНУ ім. Юрія Федьковича. Відверту розмову лідер політичної партії  розпочав з жарту. Спочатку коротко нагадав пристунім обіцянку Президента України Петра Порошенка забезпечити українське військо безпілотниками. А відтак додав, що один з них вже працює в Україні. Зокрема, відповідний літальний об'єкт він зауважив над своєю дачею. 

- Такого не було при Януковичі. Але нехай літають, знімають з усіх боків. Мені особисто, як і членам моєї команди, немає що приховувати, - сказав Анатолій Гриценко. - Дача ця у мене з'явилася ще до того, як я став міністром оборони. 

Підвищену увагу до себе особисто і своєї команди Анатолій Гриценко пов'язує з тим, що "Громадянська  позиція" нікому не підконтрольна. Жоден олігарх не фінасує виборчу кампанію партії, в її списку немає одіозних політиків, представників олігархату. Тому вони бісяться і чинять шалений спротив проходженню партії до парламенту. 

Лідер Громадянської позиції також представив пристунім деяких членів своєї команди. 

1