З Валовійського окружного суду втік крокодил і розгулює Глибоцьким районом:)

З Валовійського окружного суду втік крокодил і розгулює Глибоцьким районом:)

01.04.2018, 14:36

Уряд США виділив грант органам місцевої влади України на розвиток судочинства. Валовійський окружний суд вирішив на ці кошти придбати крокодила, аби він жив у клітці, і в залі суду навіював жах на злочинців. У такий спосіб суд очікував спонукати давати правдиві свідчення. Таке рішення прийняте за аналогією до Австралії, де помічниками під час судового процесу є собаки. Австралійці вважають, що собаки допомагають зробити так, щоб почуватись комфортно, менш напружено та стривожено під час засідань і не боятись розповідати правду.

Крокодилу вдалось вийти з клітки і втекти з Валовійського окружного суду. Глибочани бачили як тварина переходила у центрі селища дорогу на пішохідному переході. Пан Іван навіть сфотографував, коли плазун нюхав квіточку на центральній площі. Пані Марія, прокинувшись вранці, побачила рептилію у своєму саду. Він кудись швидко поспішав. Пан Микола на власні очі бачив плазуна у Димці на озері.

— Мабуть, тварина шукає водоймище, — мовив пан Микола, — однак на озері поки лише весняний сніг.

Наразі, невідомо де знаходиться крокодил. Якщо хтось побачить тварину — просимо повідомити. Він може бути у будь-якому селі Глибоцького району:)

Лариса ДУЩАК.

1