З учасником АТО Олегом Косованом сьогодні прощаються у Сторожинці, завтра - хоронять у Вижниці

З учасником АТО Олегом Косованом сьогодні прощаються у Сторожинці, завтра - хоронять у Вижниці

27.06.2016, 18:11

Прощання із загиблим у зоні АТО сторожинчанином Олегом Володимировичем Косованом відбудеться 27 червня, о 15:30 в районному Будинку національних культур в Сторожинці.

Домовину з тілом загиблого вже доправили до Чернівців. В РБНК всі небайдужі можуть попрощатися з загиблим, пише storozhynets.info.

28 червня об 11.00, у Свято-Михайлівській церкві м. Вижниця відбудеться прощання з загиблим в зоні АТО героєм Олегом Косованом. Поховають героя на кладовищі у Вижниці. 

 Нагадаємо, голова Чернівецької обласної державної адміністрації  Олександр Фищук висловив співчуття з приводу загибелі військовослужбовця Олега Косована. 

 Знову трагічна звістка прийшла на Буковину – загинув учасник антитерористичної операції Косован Олег Володимирович, який родом із міста Сторожинця.

 Це ще одна непоправна втрата для всієї буковинської громади. Військовий, який проходив службу під Луганськом у складі 14-ї окремої механізованої бригади, загинув під час виконання бойового завдання. Олег Косован віддав за свою землю найдорожче - життя. Світла пам’ять про справжнього патріота назавжди залишиться у пам’яті усіх, хто його знав та поважав.

 Нехай Господь дасть сили пережити рідним біль від страшної втрати.

 Рідна земля буде йому пухом!

 Вічна пам’ять Герою!

 

 Олег Володимирович Косован народився 21 грудня 1985 року у місті Шахтерськ Донецької області, де пройшло його дитинство. Там здобув і середню освіту, розповіли журналістам Інформагентства АСС у Вижницькій РДА.

Доля Олега нерозривно пов’язана з Буковиною, адже тут проживали його родичі. Як згадує двоюрідний брат Олега – Дмитро, хлопець часто приїжджав на Вижниччину, зокрема, у село Багна до рідних на канікули.

«Олег був людиною простою, порядною, душа компанії. Всі його любили та поважали», - каже Дмитро.

Відтак вищу освіту здобув у Чернівцях, де обзавівся багатьма друзями. Останнім часом проживав у місті Строжинець у своєї бабусі. Мати загиблого героя також повернулася з Шахтерська на Вижниччину, адже квартиру, де проживала родина, розбомбили.

Олег був призваний під час 6 хвилі мобілізації, проходив службу під Луганськом у складі 14-ї окремої механізованої бригади, загинув під час виконання бойового завдання У військовослужбовця залишися мати та бабуся, у якої він жив у Сторожинці, повідомляє http://acc.cv.ua/.

1