З русла річки в селі Селятин Путильського району крали гравій

З русла річки в селі Селятин Путильського району крали гравій

09.09.2016, 23:53

Задокументували видобуток піщано-гравійної суміші без відповідних дозволів працівники Путильського відділення поліції спільно з працівниками місцевої прокуратури та міжрайонного відділення Управління служби безпеки України в Чернівецькій області.

Під час проведення оперативно-профілактичних заходів поліцейські спільно з працівниками місцевої прокуратури та міжрайонного відділення Управління служби безпеки України в Чернівецькій області викрили приватного підприємця, який незаконно видобував піщано-гравійну суміш з русла річки в селі Селятин Путильського району. 

На місці правоохоронці застали транспорт, який вибирав гравійну суміш та завантажував її на кузов КАМАЗів. Протиправну діяльність правоохоронці зупинили.  

Відомості про даний факт внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за правовою кваліфікацією ч.1 ст. 240 (Порушення правил охорони або використання надр) Кримінального кодексу України. У рамках розслідування кримінального провадження будуть призначені експертизи з метою встановлення ступеня шкоди довкіллю. Досудове розслідування триває. 

Сектор комунікації поліції в Чернівецькій області

1