З приміщення Чернівецької ОДА  виганяли нечисту силу

З приміщення Чернівецької ОДА виганяли нечисту силу

02.02.2014, 16:59

Сьогодні, 2 лютого, всечесні отці УПЦ КП і УГКЦ освятили приміщення Чернівецької обласної ради, яке на Буковині знають також, як "Будинок з левами". Будівлю, нагадаємо, з 24 січня контролюють протестувальники. Крім обласної ради тут також розміщуються департаменти, управління і відділи Чернівецької обласної державної адміністрації. Священиків запросили до ОДА, аби позбутися негативної енергії цього приміщення та витурити звідтіля усю нечисту силу. Обряд освячення, який здійснили кілька отців, відбувся одразу після велелюдного мітингу.

За словами мітингувальників, обряд освячення здійснено чи не вперше за всі роки незалежності України. Народний депутат України Максим Бурбак нагадав присутнім, що за час правління регіоналів в області померло вже шість депутатів Чернівецької обласної ради і посадовців, які працювали в цій будівлі. Таких людських втрат, за словами нардепа, жодне інше скликання обласної ради ще не знало. 

Присутні на мітингу чернівчани і буковинці були менш дипломатичними і прямо заявляли, що з приміщення ОДА виганяють нечистий дух, який в нього вселився. Протестувальники аплодисментами привітали вчинок священиків.  

- Щира подяка нашому духовенству за освячення приміщення Чернівецької облради. Впевнений, сюди повернеться здоровий глузд та відчуття відповідальності всіх депутатів за наш край !!! Слава Буковині !!! Її Героям Слава !!! Прокоментував подію народний депутат України Максим Бурбак. 

Фото Степана Карачка

1


КОМЕНТАРІ (6)

avatar

Георгий Митрик

02 лютого 2014 15:59

Більшого дебілізму годі й шукати! По-перше до тріумфального входження бурбаків до ОДА ще дуже далеко. По-друге чого людям морочити голови? Вже немає про що говорити й що робити? Дебіли! І це буде владою? жах!

avatar

петя

02 лютого 2014 16:00

Да, а "велелюдний" мітинг це чоловік 40. Чорней припини брехати! Ти вже практично молодий кобевко! Тобі ж тут жити

avatar

петя

02 лютого 2014 16:03

попы изгоняли злой дух из ОДА. Значит духу бурбака не будет!

avatar

козлодоева-брошкина

02 лютого 2014 17:05

А хто цей Чорней.

avatar

пуціки

03 лютого 2014 08:45

Религия - это инструмент одурманивания малограмотног населения. Религия - это глупая ложь

avatar

Овруч

03 лютого 2014 10:17