З подачі Володимира Бешлея депутати 'узаконили хабарчик за рахунок лохів, щоб дєнєжка, вільно ходила', - політолог

З подачі Володимира Бешлея депутати "узаконили хабарчик за рахунок лохів, щоб дєнєжка, вільно ходила", - політолог

29.10.2018, 17:30

Сьогодні на сесії Чернівецької міської ради депутати проголосували за програму підтримки міського казначейства. Депутати міськради вирішили дати гроші установі, яка фінансується з державного бюджету, – управлінню казначейської служби в Чернівецькій області. Мотивація проста – їх про це попросили самі чиновники. Та й це, мовляв, додасть комфорту чернівчанам.

Політолог Михайло Шморгун вважає це прихованим хабарем працівникам казначейства, щоб  кошти швидко "бігали" з рахунку на рахунок. 

Про це Михайло Шморгун написав на своїй сторінці у ФБ

- Як прекрасно сьогодні на сесії ЧМР, проголосували за програму підтримки міського Казначейства. Рідне Місто - захисники простих людей, з подачі Володимира Бешлея, виділять ваші гроші на компютера, канцтовари, ремонт дверей, купівлю вогнегасників і інших речей, які значно покращать взаємодію чернівчан і чиновників казначейства (насправді - ні. Це узаконений хабарчик за рахунок лохів, щоб дєнєжка, вільно ходила ...). На минулій сесії ,ще одна категорія простих людей почала процес відчудження державних квартир (насправді - ні. Просто керівники мусорів отримали зелене світло на схему власного збагачення за рахунок держави). 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Продана затвердили чергову корупційну схему у сфері будівництва в м. Чернівці

- І в кінці кінців Василь Сафронович,так сказати "вивів козу" і трошечки розжав руку в якій він зажав яйця чернівецьких забудовників і не прийняв рішення по видачі містобудівних умов виконкомом в першій редакції Ковалюка. А це означає, що тепер уже точно Хілько знімуть,щоб тема ручного управління сферою будівництва вирішувалась своїм "правильним" головним архітектором... На благо простих людей, звичайно ж...

У Продана у більшості випадків ремонту доріг оминули проведення тендерів та обрали підрядників з негативною історією (+думка Михайла Шморгуна)

1


КОМЕНТАРІ (1)

Михайле,  я навіть в "страшному сні" не міг навіть уявити, що ви є продажна "іуда", "прислужник" і гопник бурбаків-каспруків. Ганьба!

avatar

Юрій

30 жовтня 2018 09:30