З ініціативи «батьківщинівців» Вижницька райрада звернулася до голови Верховної ради щодо підвищення соціальних стандартів

З ініціативи «батьківщинівців» Вижницька райрада звернулася до голови Верховної ради щодо підвищення соціальних стандартів

15.07.2016, 19:59

За поданням фракції «Батьківщина» на 7 сесії VІІ скликання Вижницької районної ради депутати одностайно прийняли Звернення до голови Верховної ради України щодо розгляду питання «Про необхідність підвищення розмірів соціальних стандартів та гарантій». Як повідомляє прес-служба обласної організації ВО «Батьківщина», «батьківщинівці» ініціювали таке звернення у зв’язку з численними зверненнями краян.

 «До наших громадських приймалень надходить величезна кількість звернень, люди приходять особисто – як до останньої інстанції, - розповідає керівник фракції у Вижницькій райраді Омелян Семирозум. -  Вони з повною відповідальністю заявляють, що сплачувати комунальні послуги їм просто немає звідки! Більше того, їм бракує їхніх мізерних пенсій і зарплат, аби придбати найнеобхідніше: медикаменти, продукти… Тому наше звернення – це голос людей. Сподіваємося, що в столиці нас нарешті почують».

На цьому ж сесійному засіданні депутати підтримали ініціативу фракції «Батьківщина» звернутися до  міністра екології і природних ресурсів України О. Семерака щодо виділення коштів з Державного бюджету на будівництво каналізаційно-очисних споруд у м. Вижниця.

1