З Днем рідного міста земляків привітав народний депутат України Максим Бурбак

З Днем рідного міста земляків привітав народний депутат України Максим Бурбак

03.10.2015, 12:16
Щиро вітаю вас з Днем нашого міста. Міста з давніми традиціями, з славною історичною пам'яттю, закарбованою на старовинних вулицях, у архітектурних пам’ятках, в численних міських легендах та оповідках. 607 років тому, Чернівці вперше були згадані в історичних хроніках.

Багато чого бачило місто на своєму віку, були і добрі часи, і часи лихоліть, та місто завжди залишалось таким же світлим, привітним і гостинним. Зараз ми з вами переживаємо не найкращий період. Останні два роки для чернівчан, як і для всіх українців були дуже важкими і стали справжнім іспитом на зрілість, на мужність, на згуртованість. Проте, ми вистоїмо. Бо найбільшим скарбом Чернівців є - чернівчани. Вільні і волелюбні. 

Патріоти свого міста, своєї країни. Силу духу громади Чернівців знає і пам’ятає бруківка площі Ринок, де в 1918 році на велелюдному зібранні, на Буковинському віче було проголошено Злуку з «Великою Україною». І саме на цій площі майже сто років потому ця сила проявилася під час Революції Гідності. Чимало наших земляків відстоювали і відстоюють цілісність своєї держави на сході України, чимало городян долучилися до допомоги українському війську. Тож, все буде гаразд. Певен в безхмарному майбутньому і України, і Чернівців. 

Вітаю Вас, дорогі чернівчани з Днем народження міста. Від щирого серця бажаю вам миру та здоров’я, злагоди та благополуччя у ваших родинах!


З любов’ю до Чернівців, Максим БУРБАК

Джерело: БукІнфо

1