З Днем народження, Юрію!

З Днем народження, Юрію!

14.12.2011, 14:46

Сьогодні День народження Юрія Луценка. Думаю, не лише його прибічники, але й опоненти з ПР, і кати звідти ж, і замовні його вбивці знімають капелюхи, бо рідко хто здатен на таку стійкість, незламність та мужність як він. Про нього міг би сказати поет – "гвозди бы делать из этих людей". Він вистоїть, його не зламають.

Олег Медвєдєв
Політтехнолог, віце-президент Української PR-Ліги

Соратники екс-міністра внутрішніх справ Юрія ЛУЦЕНКА готують біля СІЗО акцію до його дня народження.

Про це повідомляє газета «Сегодня» (№281 від 14 грудня).

14 грудня Ю.ЛУЦЕНКУ, який перебуває в Лук’янівському СІЗО, виповнюється 47 років. Як повідомили виданню в Державній пенітенціарній службі, жодних поблажок у такі дні ув`язненим не дають - ні побачення з рідними, ні подарунків.

«Безумовно, нам би дуже хотілося особисто привітати лідера партії, але у нас вже є папір за підписом судді ВОВКА, де сказано, що підстав для такої зустрічі немає», - сказав газеті напередодні народний депутат від НУ-НС Юрій СТЕЦЬ.

Інший народний депутат на умовах анонімності додав, що вони з колегами все ж таки проведуть якусь акцію під стінами СІЗО, яка не залишиться непоміченою. «Але будь-яке розголошення інформації призведе до того, що влада зірве нашу акцію», - зазначив співбесідник.

Як повідомляв УНІАН, Ю.ЛУЦЕНКО з грудня минулого року утримується в Лук’янівському СІЗО. За час арешту він переніс тривалу голодовку, оголошену ним на знак протесту після рішення суду в черговий раз продовжити термін його ув`язнення. Після голодовки стан здоров`я Ю.ЛУЦЕНКА погіршився.

Колегам і друзям Юрія Луценка не дозволили відвідати екс-міністра в СІЗО у день його народження, але їм все одно вдалося його привітати. У той же час, соратники та друзі Ю.Луценка вирішили не впадати у відчай, і розвісили в центрі Києва великий банер з його зображенням і написом «Борітеся — поборете».

Банер розміром 8х15м вивісили на мосту над вулицею Інститутською між Жовтневим палацом і Глобусом. За матеріалами: Українська правда , Сегодня