З чернівчанами зустрінеться блогер Дмитро Потєхін, який побував у полоні ДНР

З чернівчанами зустрінеться блогер Дмитро Потєхін, який побував у полоні ДНР

12.08.2015, 15:17

В середу, 12 серпня, о 16:30 за чернівецьким часом Дмитро Потєхін поспілкується з резидент(к)ами та випадковими відвідувач(к)ами"Найкращої кав'ярні на розі Університетської та Сковороди" про громадянський спротив та не завжди громадянське суспільство, а також свій досвід перебування та звільнення з полону донецьких терористів і терористок.

Рік тому колишній аналітик посольства Японії в Україні та один з організаторів Помаранчевої революції під час підготовки статті для канадського журналу потрапив у концентраційний табір, створений "Міністєрством государствєнной бєзопасності ДНР" на території колишнього заводу ізоляційних матеріалів та культурного центру "Ізоляція". Після відмови співпрацювати з російським пропагандистським каналом та 48 діб цинічних знущань над терористами Дмитро повернувся до діяльності експерта з ненасильницького спротиву, політичного аналітика та блоґера середнього класу, рівня доходів та уникнення оподаткування.

Візит Дмитра в Чернівці не пов'язаний з жодною передвиборчою кампанією, але може мати трагічні післявиборчі наслідки для безвідповідальних політиків міста, країни та світу. Виступ відбувається в рамках літнього інституту громадянської освіти, організованого викладач(к)ами університетів Чернівців (Україна), Ауґсбурґу (Німеччина), Тафтс (США) та Меріленду (США).

Вхід вільний. Вихід теж. Кількість місць обмежена. Ні, трансляції не буде.

 

1