З 'Будинку офіцерів' виселяють підприємців

З "Будинку офіцерів" виселяють підприємців

26.07.2017, 20:00

З приміщення почали активно “виселяти” підприємців, які тут орендували приміщення. Двері багатьох офісів опечатані й опломбовані. До кінця року покинути "Будинок офіцерів" повинні будуть всі орендарі.

Як розповів Інформаційному агентству АСС один з підприємців Петро (авт. - прізвища називати не забажав), який понад три роки орендував приміщення в "Будинку офіцерів", більше року тому з усіма орендарями підписали лише попередній договір на рік, хоча до цього часу заключали повноцінні. Тепер же - просять на вихід.

“Неспокійні дні тут почалися ще з початку року. Тоді жодному підприємцю не продовжили оренду офісного приміщення в "Будинку офіцерів".

Знаю, що дехто подавав судові позови. Але ситуації то не змінило. Перші підприємці виселилися звідси два чи три місяці тому. Зараз почалася теж активна фаза переселення.

А загалом "Будинок офіцерів" має спорожніти до нового року. Просто по кожному підприємцю - окреме рішення”, - розповів підприємець.

Скільки коштує оренда квартири у Чернівцях Наразі покинули "Будинок офіцерів" більше 20% всіх орендарів. Багато підприємців йдуть самі, без судових тяганин.

Як відомо, в "Будинку офіцерів" планують облаштувати центр відпочинку, культури, патріотичного виховання військовослужбовців, їхніх сімей, ветеранів Збройних сил України. Максим Козменко

Джерело: http://acc.cv.ua/ 

1