З 00.00 буде введено режим заборони в'їзду та виїзду з Чернівецької області

З 00.00 буде введено режим заборони в'їзду та виїзду з Чернівецької області

02.04.2020, 19:06

Відповідно до рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, 3-го квітня з 00:00 починає діяти заборона в’їзду на територію Чернівецької області та виїзду з неї. Посилення карантинних заходів уведено, щоб максимально обмежити контакти між громадянами та запобігти поширенню коронавірусної інфекції за межі області.

 Для дотримання вказаних обмежень функціонують 5 карантинних контрольно-пропускних постів – у містах Вижниця та Новодністровськ, селах Оршівці Кіцманського району, Звенячин Заставнівського району та Атаки Хотинського району.

 Проїзд через вказані карантинні пости дозволено лише транспорту підприємств та організацій, які забезпечують життєдіяльність області, автомобілям державних органів влади, вантажівкам і транзитним транспортним засобам. Окрім цього, дозволено проїзд автівкам жителів Чернівецької області, які повертаються до місця постійного проживання.

 Поліцейські Буковини продовжують нести службу в посиленому варіанті та докладають максимум зусиль для протидії порушенням карантинних правил. Закликаємо громадян з розумінням ставитися до вимушених обмежень та суворо їх дотримуватися.

 Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області
 
Згодом влада дозволила усім завершити свої справи та скоригувати плани. Замість 00.00 годин третього квітня кордони закриють в полудень третього квітня. Тобто, громадяни мають додаткових 12 годин, це час для реалізації своїх планів. Про це написав у мережі Фейсбук міський голова Олексій Каспрук.
1