Ющенко пообіцяв посаду Павлюку?

Ющенко пообіцяв посаду Павлюку?

07.02.2013, 20:54

Павлюк наїхав на голову виконкому НУ, бо той організовує переворот. Після чистки кадрів Ющенко запропонує нового голову виконкому НУ і це буде Михайло Павлюк?

"Повертаючись з Києва до Чернівців після участі у розширених засіданнях Президії Політради партії (25-26. 01.2013), на останньому з яких взяло участь 47 членів Політради, запланував ініціювати обговорення ситуації в партії з обласним і районним активом. Надто актуальним це стало після появи в ЗМІ кілька десятків інформацій, які однобічно висвітлювали внутрішньопартійну конфліктну ситуацію на широкий загал.

Для будь-якої партії, навіть часом такої занадто демократичної, як "Наша Україна", де бували непоодинокі випадки порушень виконання прийнятих рішень, відвертого "самостійництва" всупереч Статуту партії - це ознака кризового періоду.

З кінця січня до 6-го лютого мав змогу поговорити з керівниками більшості районних організацій, членами ради обласної організації партії, керівниками штабів осінньої виборчої компанії, активістами та простими членами партії, депутатами місцевих рад від нашої партії.

Всі уважно слідкують за публікаціями, деякі не зразу розуміють, чому так сталося.

Чому молодий керівник Політради, який, до речі, став членом партії тільки напередодні його обрання спочатку головою виконкому партії відкрито, навіть зухвало, виступає проти Лідера, засновника партії, який активно працював на виборах 2012 року, а сам більшість часу в період виборів перебував за кордоном.

На перший погляд це зрозумілі особисті лідерські амбіції, які спостерігаються в більшості українських партій.

Однак, чомусь, пригадались аналогічні події середини 1990-х років, коли "розколювався" РУХ та добре відома ( але, на жаль, глибоко не осмислена) українцями біблейська істина "Розділяй (інших) і володарюй (сам)".

Не маю бажання шукати очевидних істинних авторів цієї кампанії, але твердо переконаний, що вони за межами нашої партії. Кому це вигідно? Адже однозначно зрозуміло, що такі події, коли, не провівши внутрішньопартійної дискусії, апелюють до загалу, авторитету і прихильності не принесуть нікому в партії. Та і звідки би взявся фінансовий ресурс на супровід інформаційного забезпечення в ЗМІ точки зору меншості і в Президії і в Політраді партії, із фальшуванням рішень деяких обласних рад партійних організацій, де таких рад не скликалось.

Кажуть, у перемоги багато героїв, а після поразки шукають одного винного.

На фоні цих гірких роздумів було приємно переконатись у зваженості нашоукраїнців Буковини, які підтримують Лідера партії Віктора Ющенка, засуджують невиконання Головою Політради рішень статутних органів партії (зокрема, рішень двох Президій) і загалом його позицію. Вони добре бачили, хто і як брав участь у передвиборній агітації, особисто бував в областях, підтримував вирішення ряду місцевих ініціатив. Це актив, який високо цінує світогляд, державницьку позицію та політичні переконання Лідера партії Віктора Ющенка.

Нашоукраїнці області твердо переконані, що на відміну від деяких членів партії, така дискусія повинна пройти коректно і цивілізовано у внутріпартійному середовищі з аналізом поточної ситуації в рамках статутних вимог на Президії, Політраді і на черговому з'їзді в ім'я партійної розбудови та зміцнення в підсумку довіри і єдності між однопартійцями.

Ми всі засуджуємо безпідставні звинувачення та поширення в ЗМІ неправдивих даних, що наносять шкоду авторитету партії та ідеям української національної демократії.

Член політичної ради партії "Наша Україна" Віктор Павлюк"

Джерело: citi.cv.ua

Раніше ми повідомляли: На виборах "Наша Україна" міняла членів окружкомів в інтересах Партії регіонів. На Буковині також?

Кого підтримав Куліш у конфлікті між Ющенком і його партією?

1