Юрій Скорейко очолив виконком ради Майдану

Юрій Скорейко очолив виконком ради Майдану

27.03.2015, 23:34

Рада ЧОО «Майдан» обрала голову Виконкому організації. Ним став головний батьківщинівець Чернівців Юрій Скорейко. З 43-х членів Ради за нього віддали свої голоси майже всі присутні члени Ради. Сам Юрій Скорейко утримався, один член Ради проголосував проти. Члени Ради привітали нового керівника Виконкому Майдану оплесками. Про це повідомляє 0372.ua.

Сьогодні у приміщенні Чернівецької ОДА відбулося продовження засідання Ради ЧОО «Майдан», на якому основним питанням порядку денного було обрання Голови Виконкому організації. На засіданні були присутні 29 з 43-х членів Ради, тож воно було правомочним.

До цього часу Головою Виконкому Майдану була Галина Абрам'юк, але термін її перебування на цій посаді сплив, тому сьогодні обрали нового голову. Галина Абрам'юк наразі лікується у Києві, тож передала ЧОО «Майдан» заяву на складання повноважень, яку озвучив головуючий засідання Ради Василь Бойчук.

Під час засідання Ради не обійшлося і без суперечок. Проти кандидатури Скорейка виступав член Ради Степан Терновецький та інші члени ЧОО «Майдан». «Мені здається, що все це було сплановано. Майдан буде обслугою пана Фищука, бо там є його земляки і комуністи, йому це вигідно», - обурювався член Ради Степан Терновецький.

У свою чергу новоспечений Голова Виконкому ЧОО «Майдан» Юрій Скорейко запевнив усіх, що не збирається брати організацію під себе і закликав до спільної роботи. «Голова Виконкому - це не керівник Майдану, а комунікатор. Я був, є і буду прихильником ідей Майдану і буду втілювати їх в життя», - заявив Юрій Скорейко.

0372.ua.

 
1


КОМЕНТАРІ (1)

 цьому чоо майдан вже більше  недовіряють буковинці , а їхні вистави оці людям до дупи. 

avatar

Микола

28 березня 2015 08:51