Юрій Бурега знає багато про електротранспорт, бо працював у різних комісіях

Юрій Бурега знає багато про електротранспорт, бо працював у різних комісіях

05.10.2018, 16:19

Міністерство інфраструктури України погодило кандидатуру депутата Чернівецької міськради Юрія Буреги на посаду начальника Чернівецького тролейбусного управління.

Про це у четвер в ефірі Радіо 10 повідомив секретар Чернівецької міської ради Василь Продан, пише molbuk.ua. 

"Я розглядав на посаду начальника тролейбусного управління  Юрія Бурегу. Він мав пройти погодження в міністерстві. Однак все це дуже сильно затягнулося. Та нарешті погодження отримане. І найближчим часом, якщо Юрій Іванович не передумав, ми призначимо його керівником тролейбусного управління", – розповів чиновник.

Юрій Бурега також у коментарі кореспонденту molbuk.ua підтвердив, що його кандидатуру погодили у Мінінфраструктури. Минулого тижня він їздив на співбесіду.

"Майже півдня там провів. Запитували все — від напруги в електромережі і до бачення розвитку електротранспорту в Україні. Мені було цікаво відповідати на запитання. Готувався до цього. Знаю багато про електротранспорт, бо працював у різних комісіях, на яких розробляли інтегрований розвиток Чернівців. Після спілкування у міністерстві одразу повідомили, що моя кандидатура підходить", - сказав депутат.

Джерело: molbuk.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрія Бурегу викликали до Мінінфраструктури на співбесіду

Продан зробив подання: депутат міськради від "Батьківщини" Юрій Бурега може очолити Чернівецьке тролейбусне управління

1