Юні боксери великокучурівської «Спарти» успішно виступили на престижному міжнародному турнірі

Юні боксери великокучурівської «Спарти» успішно виступили на престижному міжнародному турнірі

14.12.2018, 18:39

Знову успішними виступами на престижному міжнародному турнірі з боксу відмітилися юні боксери великокучурівської «Спарти» під керівництвом старшого тренера клубу Петра Москалюка і його асистента Івана Беженаря. Буковинські «спартанці» взяли участь у Міжнародному турнірі з боксу "Ivano-Frankivsk BOXING CUP", присвяченому пам`яті Ігоря Гайдамаки, який відбувся з 7 по 9 грудня в місті Івано-Франківськ.

На змагання завітали 287 боксерів із 17 областей України, а також із Чехії, Румунії, Білорусі, Литви та Молдови. Поєдинки турніру проходили на двох рингах, глядачі побачили бокс високого класу за участю призерів Чемпіонатів Европи у різних вікових групах, призерів та чемпіонів країн, які вони представляли. 

Кращим великокучурівським «спартанцем» став Богдан Іванущак (2003 р.н., в.к. до 60 кг), який провів на турнірі два поєдинки і в обидвох здобув перемоги, посівши, таким чином, перше місце у своїх віковій та ваговій категоріях. Лише трішки не вистачило Дмитру Сушинському (2004 р.н., в.к. до 60 кг), який у фіналі поступився по очках своєму супернику і здобув «срібну» медаль змагань.

Без медалей цього разу залишилися Іван Тодорян (2005 р.н., в.к. до 40 кг), Андрій Томащук (2004 р.н., в.к. до 44,5 кг) і Михайло Кінський (2001 р.н., в.к. до 60 кг), проте, в одному випадку буковинцю дістався більш досвідчений суперник, а в іншому від суддів змагань можна було очікувати більш лояльного для нашого земляка вердикту…

Боксерський клуб «Спарта» з Великого Кучурова щиро дякує за підтримку і допомогу ПП Миколі Насею, який віднедавна взяв цю команду під свою опіку, голові Великокучурівської ОТГ Василеві Тодоренчуку і Дмитрові Ковалю. Керівництво клубу сподівається, що вони й надалі підтримуватимуть юних спортсменів і допомагатимуть їм якісно готуватися до змагань і виїжджати на змагання в інші області України.

АЛЬБЕРТ КОМАРІ, прес-аташе БК «Спарта» Великий Кучурів

 Тодорян Іван 2005р.н. 40кг. Томащук Андрій 2004р.н. 44.5кг. Кінський Михайло 2001р.н. 60кг.

1