Юлина Буковина

Юлина Буковина

03.06.2014, 22:34

Позачергові президентські вибори окрім впевненої перемоги Петра Порошенка в усіх без винятку регіонах України подарували і декілька вельми несподіваних результатів. Підрахунок голосів, що «базовими» регіонами для багатьох кандидатів стали зовсім не ті області, де це передбачалося.

Юлія Тимошенко, що посіла на виборах друге місце, отримала найкращий результат не в Галичині, а на Чернігівщині, на малій батьківщині Арсенія Яценюка – Буковині та на Волині. Найгірший результат, традиційно, у Тимошенко - Донецька, Луганська і Харківська області.

ВВС Україна також проаналізувала особливості регіональної підтримки першої п’ятірки учасників президентських виборів та визначила, підтримка яких саме областей призвела до успіху або поразки того чи іншого кандидата.

У жодному регіоні України Юлія Тимошенко не змогла перетнути символічний 20-відсотковий бар’єр. Менш як піввідсотка до цього показника не дотягнула Чернігівщина, півтора відсотки бракувало Чернівецькій області. У Сторожинці, що на Буковині, за Юлію Тимошенко проголосував найбільший відсоток учасників виборів – майже кожен четвертий місцевий виборець.

За матеріалами http://espreso.tv.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Буковина є буковинців! У автора розуму немає бо інакше такий маразм, який принижує як мінімум 80% буковинців не написав би 

ваше жополизтво не плутайте з Буковиною 

avatar

Буковинець

03 червня 2014 21:33