Юлія Тимошенко: Єдиний вихід для України – це перезавантаження влади

Юлія Тимошенко: Єдиний вихід для України – це перезавантаження влади

11.07.2016, 19:06

Погіршення соціально-економічної ситуації і тарифний геноцид можуть спровокувати масові протести, які під час війни є небезпечними, адже цим може скористатися країна-агресор.

Лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко під час зустрічі з мешканцями селища Станіслав Білозерського району на Херсонщині заявила, що своїми антинародними діями влада доводить людей до зубожіння. А коли доведені до відчаю люди вийдуть на майдани в Києві, то цим можуть скористатися «люди в цивільному одязі з російськими погонами».

Сьогодні, 11 липня, у своєму виступі на засіданні Погоджувальної ради керівників парламентських фракцій і комітетів Верховної Ради України народний депутат від "Батьківщини" Сергій Власенко нагадав, що на минулому сесійному тижні під стіни парламенту вже приходили тисячі людей, з вимогою переглянути грабіжницькі ціни та тарифи.

Власенко, від імені "Батьківщини" закликав представників всіх фракцій негайно розпочати політичні консультації щодо ухвалення тарифних законопроектів та створення Тимчасової слідчої комісії парламенту з розслідування корупції та необґрунтованого підвищення вартості комунальних послуг.

Фракція "Батьківщина" неодноразово ініціювала проведення переговорів із іншими фракціями для узгодження позицій та ухвалення соціальних законопроектів. Всі ці спроби блокувалися правлячою олігархічної коаліцією. Саме тому Юлія Тимошенко переконана, що єдиний вихід з цієї ситуації – перезавантаження парламенту та приведення до Ради справжніх демократичних сил.

1