Юлія Тимошенко взяла під особистий контроль звернення буковинських вкладників проблемних банків

Юлія Тимошенко взяла під особистий контроль звернення буковинських вкладників проблемних банків

07.04.2015, 15:59

Група буковинських підприємців-вкладників банків звернулися до народного депутата України, голови фракції ВО «Батьківщина» Юлії Тимошенко за захистом своїх інтересів як громадян України. Вони просять відповідно реагування, зокрема, на «злочинні дії» керівництва ПАТ КБ «Надра» в особі Фірташа Д.В. та   «небезпечну для банківської системи України бездіяльність НБУ в особі Гонтарєвої В. О.» Під зверненням, яке активісти принесли до обласного офісу Чернівецької парторганізації ВО «Батьківщина», підписалося 16 осіб.

 Звернення Юлії Тимошенко особисто передав голова обласної організації ВО «Батьківщина» Іван Мунтян. Лідерка «Батьківщини» взяла під особистий контроль розгляд цього листа і вивчення викладених у ньому пропозицій.

 Серед викладених у листі пропозицій, надісланих Юлії Тимошенко ініціативною групою, задля збереження коштів вкладників у повному обсязі у валюті вкладу,: розробити й прийняти закон про гарантування вкладів юридичним особам й суб`єктам підприємницької діяльності!; підтримати проект Закону № 2188, від 20.02.2015 р., № 2188-1 від 03.03.2015р.,, №2318р., від 04.03.2015р., щодо внесення змін до Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб»; підтримати проект постанови № 1055 про звільнення голови НБУ Гонтарєвої В. О. з  відкриттям  проти неї кримінальної справи; відкрити кримінальну справувідносновласника  ПАТ КБ «Надра» Фірташа Д.В.,, керівників ПАТ КБ «Надра»  за незаконне заволодіння грошовими коштами вкладників банку; зобов'язати власника ПАТ КБ «Надра»  Фірташа Д. В. повернути в повному обсязі у валюті вкладу всі рефінансовані і кредитні кошти вкладникам і державі; створити депутатську комісію для розслідування руху грошових коштів, виділених НБУ на рефінансування ПАТ КБ «Надра»; націоналізувати ПАТ КБ «Надра»  державою з метою  збереження коштів вкладників у повному обсязі у валюті вкладу.

Прес-служба обласної організації партії ВО «Батьківщина»                              

1


КОМЕНТАРІ (4)

Гадає що ми забули хто зробив перший скачок долара? І в той скрутний час вона не підтримала звичайного громадянина? Фінансувала приватні шахти ахметових та коломойських мільярдними вливаннями  Так що  дарма витратив гроші на дорогу до Києва, не додасть вона своїми заявами рейтингу Мунтяну і Ко.

avatar

???

07 квітня 2015 13:21

Тебе коли родили у лікарів якраз і були в голові знаки питаня,ЩО ЦЕ ЗА УБОГЕ.Таким ти і залишився.

avatar

РЕЙТИНГ

07 квітня 2015 23:45

Тебе коли родили у лікарів якраз і були в голові знаки питаня,ЩО ЦЕ ЗА УБОГЕ.Таким ти і залишився.

avatar

РЕЙТИНГ

07 квітня 2015 23:45

І який ,твою люба разом з Мунтяном , буде мати рейтин після сьогоднішних заяв ? Не змогла створити коаліцію з яником. по не залежним від неї причин, тепер лягає під бойка! Скільки вовка не годуй...

avatar

Рейтингу

08 квітня 2015 14:47