Юлія Тимошенко: Влада почала кампанію дискредитації проти «Батьківщини»

Юлія Тимошенко: Влада почала кампанію дискредитації проти «Батьківщини»

17.11.2016, 12:52

Останнім часом в центральних та регіональних ЗМІ проводиться брудна агітаційна кампанія, спрямована на дискредитацію партії «Батьківщина» та її лідера Юлії Тимошенко.

Основні «меседжі» цієї кампанії:

  • Юлія Тимошенко домовилася з екс-керівником АП Януковича Сергієм Льовочкіним про те, що в разі підтримки з боку Опозиційного блоку на майбутніх виборах президента вона, здобувши президентську посаду, зробить Льовочкіна прем'єр-міністром;
  • Юлія Тимошенко співпрацює з В.Медведчуком;
  • «Батьківщина» організовує зрив опалювального сезону;
  • «Батьківщина» проти фінансової децентралізації;
  • Юлія Тимошенко подала недостовірні дані в е-декларації і не вказала і ній маєток, якій нібито їй належить.

    Масові протестні акції вкладників ошуканих банків, які вимагають повернути вкрадені в них кошти із збанкрутілих банків та мітинги малозабезпечених громадян проти шалених тарифів на послуги ЖКГ додали до цих «меседжів» нові:

  • акції протесту, за гроші, організувала «Батьківщина»;
  • «Батьківщина» виконує «плани Путіна» з розхитування ситуації в Україні.

 Саме через послідовну позицію Юлії Тимошенко і партії «Батьківщина» у відстоюванні інтересів громадян та боротьбі зі злочинцями у владі, проти них й проводиться кампанія  з дискредитації. 

 Кампанія централізована і охоплює наразі ті регіони, де є високий рівень електоральної підтримки Юлії Тимошенко і «Батьківщини» та низький - у провладних БПП та «Народного Фронту». 

  Проведення подібної кампанії свідчить про те, що влада перебуває в паніці, тому що «Батьківщина» – лідер рейтингів політичних сил вже понад півроку поспіль. Така паніка влади свідчить, що її представники усвідомлюють невідворотність проведення дострокових виборів, на яких їх не переоберуть на наступний термін. Це виключно їхня провина і їхня відповідальність за провал реформ і доведення народу до зубожіння.  

 Нагадаємо, що 16 листопада, лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко заявила в парламенті, що фракція підтримує заяви народного депутата України Юрія Шухевича про необхідність створення Тимчасової слідчої комісії з розслідування злочинів чинної влади, в тому числі, й Президента України. 

 

прес-служба обласної організації партії ВО "Батьківщина"
1


КОМЕНТАРІ (3)

Я - Батьківщина,

Я - працюю,

Я - української розмовляю,

Я - Юля

А ви - бидло, яке нічого не робить і нічого не варте.

avatar

Я

17 листопада 2016 20:26

Я - Батьківщина,

Я - працюю,

Я - української розмовляю,

Я - Юля

А ви - бидло, яке нічого не робить і нічого не варте.

avatar

Я

17 листопада 2016 20:26

Вы действительно однотуровое быдло!

avatar

54

17 листопада 2016 20:37