Юлія Тимошенко у Чернівцях, як волонтер, замовила тисячу комплектів одягу для двох батальйонів в АТО (+відео)

Юлія Тимошенко у Чернівцях, як волонтер, замовила тисячу комплектів одягу для двох батальйонів в АТО (+відео)

24.09.2014, 16:24

Лідер партії ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко у середу прибула до Чернівців. Вона відвідала швейну фабрику Nova на вулиці Коростишівській, яка виготовляє зимовий одяг для бійців АТО, де замовила тисячу комплектів одягу для двох військових батальйонів на Сході України. Виконавця замовлення попросили у якнайстисліші терміни виготовити необхідну кількість форми.

Політик поспілкувалася з працівницями швейної фабрики і попросила їх молитися під час роботи.

"Хочу сказати, що ці люди, які шиють цей одяг, роблять це із молитвами. Вони шиють зі сльозами. Тому що згадують своїх близьких людей, які воюють. І я зроблю все можливе, щоб наша армія була забезпеченою", - сказала Ю. Тимошенко.

Оснащення і годування армії не повинно лягати виключно на плечі волонтерів, бо за це має нести відповідальність українська влада.

Про це у середу в Чернівцях заявила лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко.

"Я вважаю, що наша українська влада не має права залишати лише волонтерам справу оснащення армії, одягу армії, годування армії. Практично, забезпечення армії всім необхідним. Я хочу відверто сказати, що наша команда зробить все неможливе, щоб всі можливості були віддані всім тим, хто захищає зараз нашу землю. І те, що вони зараз не забезпечені необхідним, я вважаю величезною відповідальністю нашої влади", - заявила Юлія Тимошенко.



На запитання журналістів, як політик ставиться до перемовин, які українська влада веде з Путіним і бойовиками, Тимошенко відповіла:

"Наша команда проти того, щоб віддавати Україну на забаганки, які висловлює Путін. Треба боротися, не здаватися. І повірте, в України є сила для перемоги", - сказала вона.

«Україна сильна, ми здатні перемагати. Здатні й укладати угоди, які не здають нашу територію, нашу землю, а найголовніше – людей, які живуть на нашій землі, які є українцями. Ви знаєте, що наша команда проти того, аби віддавати українську землю на забаганки, які зараз вимагає Путін. Треба боротися, не здаватися. Повірте, в України є сили перемагати насправді та ставити агресора на місце», - зазначила Тимошенко.

Політик висловила впевненість в українських військовослужбовців та дипломатів, які не дозволять віддати жодного клаптя української землі агресорові. «Я вірю в наших військових, вірю в нашу армію і вірю в наших дипломатів, які обов’язково домовляться про справжній мир, а не про передачу українських земель агресору», - сказала голова ВО «Батьківщина».

Нагадаємо, сьогодні Тимошенко в Чернівцях придбала тисячу комплектів теплого одягу для військовослужбовців, які нині воюють у зоні АТО.

Джерело: molbuk.ua та БукІнфо

1