Юдицького обрали заступником голови ГО “Об’єднання учасників АТО” в Сторожинецькому районі'

Юдицького обрали заступником голови ГО “Об’єднання учасників АТО” в Сторожинецькому районі"

28.06.2016, 22:15

Сьогодні, 28 червня 2016 року, в районному Будинку національних культур відбулися збори відокремленого підрозділу ГО “Об’єднання учасників АТО” в Сторожинецькому районі.

Під час заходу була розглянута низка питань, які стосуються учасників АТО та членів їх сімей. Зокрема, голова організації Сергій Кривко зазначив, що на наступній сесії Сторожинецької міської ради, яка відбудеться 22 липня, планують затвердити перелік земельних ділянок для учасників АТО з міста.

Наразі в місті є біля 70 учасників бойових дій на Сході України. Всім їм зараз потрібно подати документи в міську раду (перелік яких є у землевпорядників) для отримання земельної ділянки під будівництво.

2

Також Сергій Кривко запропонував учасникам АТО зробити закордонні паспорти своїм дітям, оскільки зараз є багато програм оздоровлення для учасників АТО та бойових дій закордоном і, часом, пропозиції надходять тільки за 3-4 дні до відправлення, коли вже немає часу виготовляти документи і тому приходилося відмовлятися від поїздок.

3

На зборах представник ГО “Ніхто крім нас” Юрій Ковалець запросив до літнього військово-спортивного патріотичного табору дітей учасників АТО для активного відпочинку та оздоровлення терміном на 10 днів. Хто має бажання направити дітей в табір – до кінця цього тижня звертайтеся в приймальню ГО “Об’єднання учасників АТО”, яка розміщена на І поверсі Сторожинецької РДА.

4

Заступник голови організації Валерій Репінецький склав свої повноваження через службові обставини та запропонував на цю посаду Венеаміна Юдицького, що і було підтримано більшістю голосів членів ГО. Венеамін Венеамінович представився, розповів про свої здобутки та запропонував звертатися до нього по різних питаннях.

Наступні збори ГО “Об’єднання учасників АТО” в Сторожинецькому районі планують провести 23 липня для того, щоб донести до її членів рішення сесії по виділенню земельних ділянок та вирішення організаційних питань щодо проведення Дня вшанування загиблих воїнів АТО, який попередньо відбудеться 2 серпня.

Джерело: http://storozhynets.info/

1


КОМЕНТАРІ (11)

Цирк!!!  Яке відношення мають Ковалець і Юдицький до участників АТО???

avatar

Цирк

29 червня 2016 03:04

Могу Вам подсказать адрес этого цирка-Мусоргского,2

avatar

Муля Черновицы

29 червня 2016 06:29

Какое он имеет отношение к АТО, а тем более, к Сторожинецкому району? Куда это шизоид только не пытался залезть, и вот нашел слабое звено)))  Пусть лучше расскажет от какой партии он балатировался в депутаты в 2010 году! 

avatar

Монгол

29 червня 2016 07:02

Венеамін Венеамінович ще той атошник))) цікаво, а про які здобутки він міг розповідати на ланому зібранні?)

avatar

Гоша

29 червня 2016 16:16

це ж який має бути дефіцит кадрів щоб таку "цікаву" людину призначити... що не кажіть, але хлопці не знають в що влізли))

avatar

Іван

29 червня 2016 16:49

Колишній регіонал і АТО, зовсім не сумісні речі. Хлопці Ви ще пожалієте, що взяли його

avatar

ВВ

29 червня 2016 16:54

Анекдот чистої води, накерує ще він ..."ну вы это там держитесь, хорошего настроения и здоровья!"

avatar

Проходив поряд...

29 червня 2016 18:26

Так йому місце в психлікарні в одиночній палаті на посаді Наполеона

 

avatar

Чернівчанин

29 червня 2016 19:18

Так ему сам Наполеон и вручал награды за мужество.Параллельно был отмечен всеми блестящими предметами Суворовым,Кутузовым.

avatar

до черновчанина

29 червня 2016 20:14

та то так само дорогі хлопці атошники як в нас в медицину хочуть керувати різні незрозумілі представники які далекі від медицини і декого з них я бачу на цих фото зборів що були в Сторожинці. Так що тримайтеся! Їм потрібні люди вигідні їм а не вам і громаді.

avatar

буковинець

29 червня 2016 21:30

Хлопці АТОшники ви насмішили пів Буковини. Ви кого взяли замом. Це хвора людина. Впевнений з таким замом ваша організація накриється мідним тазом, хоча я цього вам не бажаю

avatar

Нік

02 липня 2016 10:39