Ю.Тимошенко: Тільки об’єднання зусиль громадянського суспільства, бізнесу та влади дозволить Україні вийти з кризи

Ю.Тимошенко: Тільки об’єднання зусиль громадянського суспільства, бізнесу та влади дозволить Україні вийти з кризи

19.03.2016, 13:05

Підприємства, великі корпорації, громадянське суспільство мають запропонувати країні нову аргументовану кадрову політику, а головне – покроковий план виходу України з економічної кризи.

Про це Юлія Тимошенко заявила журналістам під час Всеукраїнського форуму бізнесу, який проходив сьогодні у Києві.

Лідер «Батьківщини» пропонує представникам бізнесу активно долучитись до процесу прийняття ключових державних рішень та політичного життя країни загалом. Зокрема, вона очікує від них пропозицій по трьох пунктах:

1. Чіткий і покроковий план із виведення економіки України з економічної кризи, куди її завів нинішній уряд.

2. Компетентні кандидатури на посади у виконавчу владу, зокрема на міністерські пости після зміни уряду, яка відбудеться найближчим часом. Саме ці люди мають створити сприятливі умови та запровадити однакові правила роботи для всіх підприємців.

3. Ультиматум керівництву країни щодо об’єднання зусиль бізнесменів і влади на рівні не тільки одноразових зустрічей, а на рівні системної, щоденної роботи.

Юлія Тимошенко впевнена, що для одужання країни необхідно категорично відмовитись від кулуарної кадрової політики та об’єднати зусилля громадянського суспільства та всіх гілок влади. «Лише системна робота і нова кадрова політика, які будуть йти від громадянського суспільства і підприємців, допоможуть створити шлях до одужання країни», – наголосила вона.

Лідер «Батьківщини» також вважає, що процесу формування нової коаліції та уряду має передувати широкомасштабна дискусія щодо стратегії соціально-економічного розвитку України.

1


КОМЕНТАРІ (1)

жулька ПНХ!!!

ПНХ разом своїму подвійно потрійно гражданами других країн!!! Ганьба!

avatar

злодюжці

19 березня 2016 11:13