«Ймовірно, тиск на мене пов’язаний з голосуванням за секретаря міськради», - Олександр Пуршага

«Ймовірно, тиск на мене пов’язаний з голосуванням за секретаря міськради», - Олександр Пуршага

13.01.2016, 15:54

Прес-конференцію щодо позиції фракції «Батьківщина» з питання голосування за секретаря міської ради та тиску у зв’язку з цим на себе дав керівник цієї фракції у міськраді, голова Чернівецької міської парторганізації ВО «Батьківщина» Олександр Пуршага.  «Ймовірно, тиск на мене пов’язаний з голосуванням за секретаря міськради», - заявив п. Пуршага, який очолює управління капітального будівництва облдержадміністрації. Прес-конференцію чиновник дав у свій вихідний – узяв відгул за свій рахунок.

Про це повідомляє прес-служба ЧОО ВО "Батьківщина".

Олександр Пуршага повідомив, що управління, яке він очолює з 2015 року, потерпає від частих перевірок правоохоронних та контролюючих органів. Саме зараз в управлінні триває одночасно три перевірки: фінансова, зустрічна перевірка з Києва та ще одна перевірка місцевих органів. Попри те, що приховувати ні йому, ні його структурному підрозділу нічого, відповідні документи надають на кожну вимогу – але це заважає роботі, а постійні пошуки порушень компрометують керівника управління – в тому числі, й як представника політичної сили.

Олександр Пуршага повідомив, що поширена вчора в ЗМІ інформація Національної поліції про порушення в керованому ним підрозділі не стосується періоду, коли він його очолює.

«Йдеться про перевірки робіт, виконуваних у 2008-2010 роках, - каже «батьківщинівець». – Зараз об’єкт, про який йдеться, не завершений, але будівельні роботи  там не ведуться через відсутність фінансування». Пан Пуршага продемонстрував журналістам документи на підтвердження своїх слів.

Щодо голосування за кандидатуру пана Сєхова на секретаря міськради, висунуту міським головою, то Олександр Пуршага назвав її неприйнятною. «Ми, як люди, які пройшли Майдан, не можемо підтримувати того, хто підтримував антимайдан».

1