Європейський банк виділив 100 мільйонів євро на тролейбуси в Чернівцях, Одесі та Чернігові (+ коментар Олексія Каспрука)

Європейський банк виділив 100 мільйонів євро на тролейбуси в Чернівцях, Одесі та Чернігові (+ коментар Олексія Каспрука)

15.10.2015, 17:52

Рада директорів Європейського банку реконструкції та розвитку на засіданні 14 жовтня схвалила виділення 100 млн євро на модернізацію громадського транспорту в містах України, передають Українські Новини з посиланням на представника українського офісу банку.

Засоби буде виділені у вигляді кредитів підприємствам громадського транспорту для поліпшення інфраструктури в Одесі, Чернігові, Чернівцях та кількох інших містах.

molbuk.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардепи Бурбак і Федорук говорили у Бухаресті про авіаційне сполучення, спрощений прикордонний рух і тролейбуси для Чернівців

Вживані румунські тролейбуси, які купують для Чернівців, кращої якості, ніж нові вітчизняні

Бухарест подарує Чернівцям тролейбуси, а Мінськ - продасть

Тим часом тролейбусники з усієї України приїхали в Чернівці.

Олексій Каспрук, міський голова: Ми претендуємо, Чернівці претендують на 8 мільйонів, це дасть нам можливість закупити 40 нових тролейбусів.  Крім того, вивчаємо різноманітні пропозиції використання вживаного транспорту, нас цікавить досвід інших міст, щоб не наробити помилок.

 

У Чернівцях проходить конференція корпорації "Укрелектротранс" за участю керівників підприємств міського електричного транспорту України, підприємств корпорації "Укрелектротранс", а також представників Міністерства інфраструктури України, ЦК галузевої профспілки.

Представники підприємств електротранспорту Києва, Львова, Вінниці, Хмельницького, Житомира, Дніпропетровська, Рівного, Одеси, Кременчука, Херсона, Харкова  знайомитимуться з досвідом чернівецьких тролейбусників із запровадження заходів з енергозбереження та виконання ремонтів тролейбусів, обговорюватимуть проблеми та перспективи розвитку електротранспорту України.

- Ця зустріч у Чернівцях відбувається невипадково, за останні роки чернівецьке тролейбусне управління вийшло в лідери в Україні у своїй галузі і у вас є чому повчитися", сказав представник корпорації"Укрелектротранс".

Відкриття конференції відбулося у сесійні залі ратуші, учасників привітав міський голова Олексій Каспрук.

- Сподіваюся, робота буде для всіх корисною, і з досвіду нашого підприємства ви зможете взяти щось для себе, для своїх підприємств, - сказав на відкритті начальник комунального підприємства "Чернівецьке тролейбусне управління" Іван Іванічек.

Робота конференції триватиме два дні.

 molbuk.ua
1


КОМЕНТАРІ (1)

Це дуже нагадує багаторічні байки його вчителя Федорука. Про водоканал - німецький банк, про всяки там інвестиції яких немає. але є тільки слова пусті та брехливі.

Спуне конкретно - де робочі місця, де дороги?

avatar

Каріна

18 жовтня 2015 12:34