Євромайданівці у Чернівцях заявляють, що ніякого консенсусу з Галицем не досягли, а губернатор Папієв просто відмовив їм у допомозі

Євромайданівці у Чернівцях заявляють, що ніякого консенсусу з Галицем не досягли, а губернатор Папієв просто відмовив їм у допомозі

27.11.2013, 00:43

Дві протилежні точки зору на результати зустрічі представників Євромайдану у Чернівцях з керівництвом Чернівецької ОДА оприлюднили учасники цієї зустрічі. Євромайданівці заявили, що губернатор Михайло Папієв відмовився надати їм допомогу, а прес-служба ОДА запевнили, що порозуміння було досягнуто і Михайло Папієв пообіцяв вирішити побутові проблеми чернівецького Євромайдану.

Про консенсус говорити зарано, а до часу Ч все менше часу. Щодо публікації Георгія Галиця на його FB та сьогоднішніх подій. Про це організатори чернівецького Євромайдану написали на офіційній сторінці акції у ФБ. 

Одним із основним моментом сьогоднішнього дня стала хода студентів міста та пікет Чернівецьої ОДА.

Годину назад Георгій Галиць Перший заступник голови Чернівецької ОДА Михайла Папієва у своєму FB, визнавши аполітичність процесів, які ми започаткували та реалізовуємо. Також він згадав про "досягнутий консенсус" (https://www.facebook.com/george.galyts/posts/473816826071865).

Одразу після цього пан Георгій опублікував пост (https://www.facebook.com/george.galyts/posts/473817379405143), який є варіантом проекту рішення, що лобіює ПР та, відповідно, Георгій Галиць та Михайло Папієв на можливій позачерговій сесії обласної ради.

Текст цього проекту авторства ПР мало відповідає Зверненню, яке було прийняте на нашому #євромайдан в #Чернівці (https://www.facebook.com/cvforeu/posts/1376293282619205). Тому вважаємо, що про консенсус говорити зарано, тоді як до до часу Ч все менше часу.

Також хочемо нагадати, що ні Георгій Галиць, ні Михайло Папієв так і не вийшли до сотень студентів, які протягом години пікетували Чернівецьку ОДА.

Просимо поширити цю інформацію максимально.

1


КОМЕНТАРІ (1)

От це пряме лицемірство наших владників

avatar

Данило

27 листопада 2013 09:44