Йдучи - йдіть: заступники Фищука за крісла не чіпляються, проте заяв на звільнення теж не пишуть

Йдучи - йдіть: заступники Фищука за крісла не чіпляються, проте заяв на звільнення теж не пишуть

21.03.2016, 20:19

Голова Чернівецької ОДА Олександр Фищук досі не отримав заяв на звільнення від своїх трьох заступників Володимира Куліша, Віталія Усика та Руслана Сенчука.

 Про це голова ОДА повідомив у понеділок на прес-конференції, передає кореспондент molbuk.ua

 Зокрема, він зазначив, що спілкувався у Адміністрації Президента і Кабінеті міністрів щодо кадрових змін в ОДА. В АП і уряді погодилися з необхідністю звільнення заступників, але попросили надати написані ними заяви.

 "Мав я розмову, зустріч в Адміністрації президента і в Кабміні. І там, і там знають про цю ситуацію. В принципі, для звільнення заступників необхідне погодження. Вони не заперечують. Але сказали: "Давайте, коли будуть заяви, тоді будемо розглядати", - повідомив Фищук.

 "Попри це все, ситуація, яка складається в уряді, ще не визначена коаліція... Тому я на певний час - можливо тиждень, можливо два - поки там не врегулюються питання - ці заяви подавати туди не буду", - заявив голова ОДА.

 Разом з тим голова ОДА висловив переконання, що його заступники "за крісла не тримаються". Проте у відділі кадрів Чернівецької ОДА йому сповістили, що досі згаданих заяв не надходило.

 "Поки що заяв нема - я запитував у відділі кадрів. По завершенню прес-конференції я піду ще раз і буду ще раз обговорювати цю ситуацію", - додав голова Чернівецької ОДА.

 Раніше повідомлялося, що голова Чернівецької ОДА Олександр Фищук запропонував своїм заступникам Володимиру Кулішу, Руслану Сенчуку та Віталію Усику написати заяви на звільнення з посад.

 Згодом Фищук повідомив, що його заступники підуть у відставку після 20 березня.

 Пізніше стало відомо, що Володимир Куліш відмовився подати у відставку.

 Минулого тижня в ефірі телеканалу ТВА Фищук заявив, що вже веде переговори щодо призначення нових заступників голови ОДА.

Джерело: molbuk.ua

1