Яценюк вимагає судити керівників Російської Федерації у міжнародному трибуналі

Яценюк вимагає судити керівників Російської Федерації у міжнародному трибуналі

18.07.2014, 14:23

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк вимагає судити керівників Російської Федерації у міжнародному трибуналі.

"Догралися росіяни. Це міжнародний злочин, за який в Гаазі треба сидіти. І міжнародний трибунал – там місця багато, там всі помістяться", - цитує Яценюка Укрінформ.

"Боїнг-777" "Малайзійських авіаліній", що слідував курсом Амстердам (Нідерланди) - Куала-Лумпур (Малайзія), збили 17 липня у Донецькій області. Загинули 298 людей.

СБУ оприлюднила докази вини терористів у падінні "Боїнга-777"

Це неспростовний фактаж того, що пасажирський літак Малазійських авіаліній у Донецькій області збили терористи.

Йдеться про перехоплення телефонних розмов одного з ватажків бойовиків на прізвисько "Бєс" і полковника головного розвідувального управління збройних сил Росії Василя Геранкіна. У Службі безпеки заявляють, що це не єдиний доказ причетності проросійських бойовиків до падіння пасажирського авіалайнера "Боїнг-777", на борту якого перебувало майже 300 людей. Про це під час екстреного брифінгу в Кабміні повідомив голова СБУ Валентин Наливайченко.

Генсек НАТО: Катастрофа Boeing не обошлась без участия России

Генеральный секретарь НАТО Андерс Фог Расмуссен шокирован известием о крушении авиалайнера Boeing-777 в Украине и отметил, что эта катастрофа не обошлась без участия России. Об этом сообщает пресс-служба НАТО.

"Я глубоко потрясен и опечален крушением пассажирского самолета Малазийских авиалиний в Украине, что привело к многим загубленным жизням", - сказал он. Генсек выразил свои искренние соболезнования семьям и близким погибших, а также всем тем, кто тронут этой страшной трагедией.

"Многое остается неясным в обстоятельствах аварии. Однако нестабильность в регионе, вызванная поддерживаемыми Россией сепаратистами, создала более опасную ситуацию", - подчеркнул Расмуссен.

"Очень важно, чтобы немедленно было начато полное международное расследование без каких-либо препятствий для установления фактов, чтобы виновные были быстро привлечены к ответственности", - добавил он.

1


КОМЕНТАРІ (2)

Яценюка с его бандой одноклассников самого судить пора

avatar

ккк

18 липня 2014 11:49

А хто такий яценюк? Но судить його і К судить будемо точно.

avatar

Революціонер

19 липня 2014 08:14