Яценюк вимагає кримінальну справу за фактом стрілянини в чернівецькому офісі «Фронту Змін»

Яценюк вимагає кримінальну справу за фактом стрілянини в чернівецькому офісі «Фронту Змін»

03.06.2012, 23:05

Яценюк вимагає від правоохоронців порушити кримінальну справу проти осіб, які обстріляли офіс «Фронту Змін» у Чернівцях

За словами Яценюка, напад становив загрозу не тільки представникам партії

Лідер партії «Фронт Змін», народний депутат Арсеній Яценюк направив депутатські звернення до генерального прокурора України Віктора Пшонки, Міністерства внутрішніх справ та Служби безпеки України щодо обстрілу партійного офісу у Чернівцях.

Як повідомили УНІАН у прес-службі «Фронту Змін», А.Яценюк вимагає від генпрокурора, міністра внутрішніх справ та голови СБУ взяти розслідування справи щодо обстрілу офісу чернівецького «Фронту Змін» на особистий контроль, терміново провести перевірку викладених вище обставин збройного нападу, порушити кримінальну справу та притягнути винних осіб до відповідальності.

«Такі дії невідомих осіб підпадають під ознаки складів злочинів проти життя та здоров’я особи, крім того їх можна кваліфікувати як хуліганство, погрозу або насильство щодо державного чи громадського діяча, за які Кримінальним кодексом України передбачено кримінальну відповідальність», - наголошено в документі.

Крім того, лідер «Фронту Змін» підкреслив, що оскільки приміщення офісу розташоване в житловому будинку, збройний напад становив загрозу не тільки представникам партії, а й життю та здоров’ю мешканців будинку.

Як повідомляв УНІАН, у ніч на неділю, 3 червня, у Чернівцях було скоєно напад на приміщення офісу Чернівецької обласної організації партії «Фронт Змін».

Близько другої години ночі спрацювала сигналізація, встановлена в офісі. Працівники міліції та співробітники офісу, які прибули на місце події, виявили, що скло в офісі пробито кулею.

В цей час в офісі нікого не було. Офіс «Фронту Змін» розташований на першому поверсі багатоповерхового будинку.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Класне фото

avatar

Гість

14 червня 2012 13:28