Яценюк вже давно не прем'єр, але чернівецька 'Свобода' продовжує активно на ньому піаритися

Яценюк вже давно не прем'єр, але чернівецька "Свобода" продовжує активно на ньому піаритися

05.07.2016, 18:25

У квартирі чернівецького активіста ВО "Свобода" Дениса Шутака правоохоронці провели обшук, бо він начебто підозрюється у вандалізмі.

 Про це у вівторок повідомляє прес-служба Чернівецької обласної організації "Свобода".

 У повідомленні йдеться, що 4 липня 2016 року голова Чернівецької "Студентської Свободи" Денис Шутак повідомив, що у його квартирі представники поліції проводили обшук та повідомили, що він підозрюється у вандалізмі.

 "Свободівець переконаний, що такі дії пов’язані з відвертою критикою політики "Народного фронту" та уряду Арсенія Яценюка.

 "Ранок почався з візиту поліції. Сьогодні о 11:00 до мене додому прийшов інспектор Чернівецького відділку поліції. Виявляється мене підозрюють в руйнуванні меморіальної дошки Володимира Пелеха.З аргументів - тільки слова його сина, Вадима Пелеха, буцімто саме я вчинив цей злочин" - пише у соцмережі Facebook Денис Шутак.

 Також свободівець зазначає, що Вадим Пелех є помічником голови “Народного фронту” Максима Бурбака.

 "Хочу нагадати що після звернення нашої фракції ВО”Свобода” у міській раді до Верховної Ради України про висловлення недовіри тодішньому уряду Арсенія Яценюка, в ініціатора звернення Назара Мокловича було проведено безпідставні обшуки. Разом із представником "Студентської Свободи", Ярославом Величком мене було затримано в парку Шевченка, аргументуючи тим, що ми о 22:00 год. гуляли містом без документів. Згодом, на перехресті вулиць Кобилянська та Вірменська мене збив автомобіль “Нової поліції” і жодної відповіді за той інцидент я так і не отримав" - коментує Денис Шутак.

 Також студент не відкидає того, що не випадковим є інцидент, який трапився декілька днів тому на Центральній площі міста. Саме тоді невідомі пошкодили намет ВО ”Свобода”.

 "Враховуючи все вищевказане, ми усвідомлюємо, що наші опоненти розпочали відверту війну із нами" - додає націоналіст.", - йдеться у повідомленні прес-служби "Свободи".

 Водночас прес-служба зазначає, що їй із "джерел масової інформації" стало відомо, що у ніч з 22 на 23 червня невідомі вандали у Чернівцях розмалювали нецензурними словами меморіальну дошку заслуженого журналіста, письменника Володимира Пелеха. Після звернення до поліції його сина Вадима Пелеха, правоохоронці розпочали пошук підозрюваних.

1