Яценюк привітав Світовий Конгрес Українців із 50-літтям!

Яценюк привітав Світовий Конгрес Українців із 50-літтям!

26.08.2017, 20:53

Лідер "Народного фронту", екс-прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк взяв участ в урочистостях з нагоди ювілею Світового Конгресу Українців. 

- Радий зустрічі з Евгеном Чолієм і багатьма дорогими друзями та приятелями. Дуже ціную великі досягнення Конгресу. Ця праця має виняткове значення для України та світового українства. Голос українців за кордоном чути і їхня роль, підтримка та вплив на політичні процеси в багатьох країнах - вагомі і відчутні. Єдності нам, успіху, великої Перемоги! - сказав Арсеній Яценюк. 

1


КОМЕНТАРІ (6)

Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження. он,  Арсений!  Судить  его  надо!  За  развал  страны,  развал  зкономики,  бешенная  коррупция   "на  стене",  "на  услугах ЖКХ",  Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження.

avatar

НВ

26 серпня 2017 21:10

Що Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження. може матиме до Українців?

avatar

27 серпня 2017 10:48

Най чекає на вітання від НАБУ

avatar

Гонза

27 серпня 2017 15:26

Ганьба Народному Фронту. Ганьба його прислужникам і його продажним ЗМІ.

avatar

Бурак

28 серпня 2017 09:47

Він навіть не він а Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження, і люди пишуть правду, тому не потрібно видаляти, хай читає про себе те, що заслужив

avatar

куля

28 серпня 2017 16:41

Боти запроданські! Йдіть на Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження    Де ваш Фірташ дівся? Ще не в Америці сорака?

avatar

ВАСЯ

28 серпня 2017 21:03