Яценюк, Кличко, Тягнибок, Томенко, Ірина Луценко, Аваков, Соболев, Княжицький, Петренко, Оксана Продан, Бурбак,  Федорук, Кубів, Ковальчук - це далеко не повний список тих, хто виступив на пітримку незалежного телеканалу ТВА

Яценюк, Кличко, Тягнибок, Томенко, Ірина Луценко, Аваков, Соболев, Княжицький, Петренко, Оксана Продан, Бурбак, Федорук, Кубів, Ковальчук - це далеко не повний список тих, хто виступив на пітримку незалежного телеканалу ТВА

25.10.2013, 21:51

Лідери трьох фракцій: Арсеній Яценюк, Віталій Кличко, Олег Тягнибок; голова комітету зі свободи слова Микола Томенко, народні депутати Ірина Луценко, Арсен Аваков, Сергій Соболев, Микола Княжицький, Павло Петренко, Оксана Продан, Максим Бурбак, Микола Федорук, Степан Кубів, Віталій Ковальчук - це далеко не повний список тих хто , виступив на пітримку незалежного телеканалу ТВА.  Про це на своїй сторінці у ФБ повідомив народний депутат України Андрій Пишний. 

Солідаризуючись з позицією журналістів народні депутати звернулися до Генерального прокурора Украіни з офіційною вимогою розслідувати факти підробки документів та фальшування матеріалів перевірки посадовими особами національноі ради з питань телебачення та радіомовлення з метою позбавити телеканал ТВА можливості мовлення.

В своїй війні з незалежними медіа нацрада перейшла на новий рівень: "малює" моніторинги телефіру та використовує змонтовані відеозаписи. Мета змусити замовчати журналістів та виконати наряд по зачистці регіональних медіа напередодні президентських виборів. На шляху до остаточноі ганьби конституційного органу, яким є Нацрада, у війні з каналом випробували увесь арсенал: рейдерське захоплення, підпали, погрози насильством, викрадення майна, політичні вистави провладноі більшості та доноси іі місцевих представників, тиск на слідчі органи ... - канал вистояв.

Цього разу - усе складніше. До нищення каналу долучилися місцеві та киівські чиновники нацради.

Однак, навіть попри неправове рішення Нацради, канал продовжуватиме боротьбу за право працювати і вимагає проведення експертизи (оригінали записів на серверах телекомпаніі вказують на фальшування так само як і записи на YouTube) розслідування і відповідальності. Рано чи пізніше усі причетні до цього злочину, і організатори і виконавці, відповідатимуть.

І це далеко не кінець!

1


КОМЕНТАРІ (1)

Ні, це як раз кінець! Всратися хто підписав

avatar

пєтя

25 жовтня 2013 16:10