Яценюк із родиною посвятив паски у Чернівцях (Оновлено о 22.31)

Яценюк із родиною посвятив паски у Чернівцях (Оновлено о 22.31)

16.04.2017, 20:53

Лідер політичної партії "Народний Фронт", колишній прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк посвятив паски з родиною у Чернівцях.

Про це він повідомив на своїй Facebook-сторінці.

"У Чернівцях сьогодні прохолодно, але настрій винятково святковий. Зі святом усіх! Христос Воскрес!", - йдеться у дописі Яценюка.

- З Великоднем, з найбільш життєствердним, світлим Святом, з Празником Празників всіх, кого люблю, ціную, поважаю, кому вдячний і ким пишаюсь, - написав А.Яценюк на своїй сторінці у ФБ. - З Великоднем тих, хто нас боронить, хто твердо стоїть на захисті нашої свободи і самого життя. З Великоднем всіх українців!

Великдень розриває темряву, долає зневіру, наповнює нас впевненістю у нашій правоті і неминучості нашої перемоги над злом. Віримо і зміцнюємося! 
Христос Воскрес!

Воїстину Воскрес!

Як відомо, сьогодні, 16 квітня православні східного обряду відзначають свято Воскресіння Христового.

Водночас у прес-службі політичної партії "Народний Фронт" заперечили інформацію про те, що лідер партії Арсеній Яценюк освячував паски у Чернівцях в супроводі чотирьох охоронців.

Про це сьогодні на своїй Facebook-сторінці повідомив представник прес-служби Дмитро Чигрин.

"Поки спав, то тут зраду знайшли. Виявляється, що Яценюк ходив до церкви з 4 охоронцями. Я б на місці цих чотирьох чернівчан подав би до суду на видання і продемонстрував справжнє місце робити і т.д. Шкода, що в мене нема фото з церкви. Біля мене стояв мужик схожий на Леона кілера :) І цікаво, а як визначали охоронців? В них на обличчі написано? Не займаєтесь дурнею. Я розумію, що редактор після ночі в церкви, то йому здаються охоронці. Коли здається, то треба хреститись. Всіх зі святом і смачної паски", - написав він.



Сьогодні ряд столичних інтернет-сайтів повідомили, що екс-прем’єр Яценюк освячував паски у Чернівцях у супроводі чотирьох охоронців. 

molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (8)

Посвятив, то нехай їсть разом з родиною на здоров"я, а нам не треба  це знати. Сьогодні  весь народ посвятив паску і дякувати Богу, що Бог поміг дочекатися світлого Воскресіння Христового. А Яценюк своєю діяльністю багато народу довів до зубожіння, при цьому сам збагатився до мільярдів. А ви як хочете його піарити , то чому не пишите що фейсбушна братія вся в гніві  скільки охоронців прийшло його охороняти. То  видко є чого боятися, бо чесні  християни йдуть до церкви з Богом в серці, а не з охороною.

avatar

християнин

16 квітня 2017 19:48

Морковку и теплое белье небось святил.

avatar

Черновчанин

16 квітня 2017 20:33

Цей хлоп злочинець, його народ України буде судить, злодій повинен сидіти в тюрмі!!!

avatar

Революціонер

16 квітня 2017 21:13

Хто б що тут не говорив, але Яценюк взяв під керівництво країну коли на рахунках було 100 тис гривень. Писати на Пасху такі коментарі це не по буковинськи. Революціонер ти за руку зловив? ні.

avatar

лікар

16 квітня 2017 23:24

А в церкві підійти і сказати Арсенія було слабо?)  Всі ви "революціонєри" герої в інтеренті.

avatar

вул.Головна

16 квітня 2017 23:26

Він яйця святив за які його з парламенту виносили.

avatar

Петро

17 квітня 2017 07:15

арсений вор-мародёр,на горе тысячей семей нажился когда убивали сыновей на войне, сеня милиарды украл с имже подобными.чесные верующие в храм не ходят с охраной потому что не бояться людей.Сами виноваты что таких хабатников как яцынюк,гройсман и вальцман к власти приводим.

avatar

песах

17 квітня 2017 09:34

гнида

avatar

студент

17 квітня 2017 10:20