Яценюк, Бурбак і Каспрук привітали із Міжнародним жіночим днем

Яценюк, Бурбак і Каспрук привітали із Міжнародним жіночим днем

08.03.2017, 16:29

Зі святом, дорогі жінки! З днем боротьби за права жінок ! Нехай ваші мрії збуваються, здійснюються задумані плани. Перевертайте світ, робіть його кращим, гарнішим та досконалішим, - привітав жінок народний депутат України Максим Бурбак

Із Міжнародним жіночим днем усіх чернівчанок привітав міський голова Олексій Каспрук. Відповдне привітання він опублікував у соцмережі Фейсбук.

- Незримо ніжна, незбагненна, незрівнянна, запальна, кохана моя!

Захоплюся добротою і мудрістю твого серця, чистотою, красою твоєї душі, силою волі, невтомністю, працелюбністю, даром переконання, толерантністю та витримкою, талантом та незмірним багатством усіх людських щедрот.

Ти найкраща, бо тримаєш у своїх долонях долю цього неймовірного міста, кожен ранок спроваджуєш у дорогу його новий день і із зірками заколихуєш до безтурботного, мирного сну.

Ти – маленька дівчинка - янголик, донечка, онучка, мамине і татове сонечко, серйозна, талановита школярка, активна студентка, найгарніша наречена, турботлива, найніжніша дружина і матуся, наймудріша бабуся. Ми боготворимо тебе, наша берегиня!

Хай квітне для тебе, чернівчанко, ця весна, посміхається сонце і миром дихає небо! :)

Твій ОК.

P. S. Враховуючи, що свято міжнародне, то і музичний подарунок англійською :)

https://youtu.be/ZqUyEhk2LtE



1


КОМЕНТАРІ (2)

Уроди, життя людям треба покращувати, а вони поздоровляють з комуністичними т.зв."сятами".

avatar

Юрій

08 березня 2017 18:51

Баран ты, юра.

avatar

08 березня 2017 19:09