Януковичу байдуже до Буковини

Януковичу байдуже до Буковини

27.12.2013, 19:25

За рік президент жодного разу не відвідав 11 областей України, але тричі був на Донеччині.

Впродовж року президент Віктор Янукович провів 21 робочу поїздку здебільшого на Схід України та в Крим. Водночас жодного разу не побував в 11 регіонах України, пише news.finance.ua.

За даними з офіційного сайту президента, протягом року Янукович жодного разу не побував у Житомирській, Закарпатській, Івано-Франківській, Одеській, Полтавській, Рівненській, Тернопільській, Херсонській, Хмельницькій, Чернівецькій та Чернігівській областях.

2013 рік розпочався у Віктора Януковича з візиту на Волинь, де він взяв участь у Різдвяному богослужінні у Свято-Успенському Святогорському жіночому монастирі (Володимир-Волинський район, с. Зимне). Ще раз цей регіон він відвідав у вересні.

На початку березня Янукович їздив у Канів на Черкащину з нагоди 199-річча дня народження Тараса Шевченка.

11 квітня президент поїхав у Миколаїв, де провів нараду в облдержадміністрації та побував на місцевому морському перевантажувальному комплексі ТОВ «Евері».

Незадовго після цього – 16 квітня – він приїхав у Вінницю. А 26 квітня у День Чорнобильської трагедії Янукович здійснив робочу поїздку на Чорнобильську АЕС на Київщині, де за 9 хвилин оголосив промову, в оточенні численної охорони підійшов до працівників ЧАЕС, подякував їм за роботу і поїхав.

У травні відвідав Севастополь, Запоріжжя та Дніпропетровщину (м.Павлоград).

Згодом президент відвідав ці міста повторно.

У червні відвідав Суми, з’їздив на свою малу Батьківщину – в Єнакієве Донецької області та взяв участь у виїзному засіданні Ради регіонів у Луганську.

В Донецьк президент ще поїхав на День шахтаря – 22 серпня, а також 17 жовтня.

У серпні Янукович також побував у Харкові на святкуванні 70-ї річниці визволення міста від німецько-фашистських загарбників.

20 вересня взяв участь в Ялтинській щорічній зустрічі, під час якої мав кілька офіційних зустрічей.

Єдину поїздку на Західну Україну Янукович провів у жовтні. Він відвідав Львівщину, зокрема, побував на військових навчаннях на Яворівському полігоні.

Того ж місяця він побував у Кіровограді, а також провів виїзне засідання Ради регіонів у місті Бориспіль на Київщині.

1