Янукович  не перемагав на президентських виборах, а за допомогою Ющенка вкрав перемогу у Тимошенко?

Янукович не перемагав на президентських виборах, а за допомогою Ющенка вкрав перемогу у Тимошенко?

02.06.2016, 01:02

Такий висновок можна зробити з інформації, яку оприлюднив колишній перший заступник голови — начальник Головного управління "К" СБУ генерал Віктор Трепак.

Пропонуємо уривок розмови. 

— Тоді хоч у загальних рисах опишіть, що це за матеріали і про що вони свідчать. 

— Це — великий масив документів, які підтверджують тотальну корумпованість влади. Значна частина цих матеріалів — "амбарна книга" корупційних виплат, які систематично здійснювалися за рахунок "общака", "чорної каси" Партії регіонів. Уперше в поле зору правоохоронних органів потрапляє масив матеріалів, які стосуються не одного чи кількох злочинів, а системної багаторічної корупційної діяльності організованої структури, яка діяла на базі відомої політичної партії і ставила за мету незаконне захоплення влади та її протиправне використання. А головне — досягла цієї мети! Йдеться про корупційну діяльність найнебезпечнішого виду — політичну корупцію з сотнями (наголошую — сотнями!) суб'єктів, у т.ч. десятками посадовців найвищого рівня. Причому у більшості випадків матеріали містять предметну інформацію про те, ким, коли і який злочин було вчинено. До того ж, що взагалі унікально, вони дають можливість цілісно бачити загальну картину злочинної діяльності — з її організаторами, виконавцями, посередниками, засобами здійснення, результатами.  Матеріали розкривають процес загнивання влади, вказуючи, що як засіб приходу до влади (це стосується передусім найвищого рівня) використовувався підкуп, характерною рисою перебування при владі була — продажність, метою владарювання — протиправне збагачення. Вони доводять, що основою і метою сучасної вітчизняної політики є гроші. Ці документи взагалі ставлять під сумнів легітимність формування та функціонування вітчизняної влади у той період, який вони охоплюють. Формально все виглядало демократично і конституційно: проходили вибори, певні особи оголошувались обраними депутатами чи президентом, у парламенті утворювалися фракції й коаліції, відбувалися голосування, уряд приймав рішення, президент робив кадрові призначення… Це оформлялося відповідними постановами, законами, указами, розпорядженнями. А по суті багато що робилося на злочинній основі: за гроші і заради грошей.

— Коли ви говорите про мету незаконного захоплення влади і досягнення цієї мети, то, судячи з усього, маєте на увазі прихід до влади Віктора Януковича? 

— Крім усього іншого, ці документи докладно розкривають механізм приходу Януковича до влади. На їх підставі можна довести, що Янукович прийшов до влади незаконно і не був легітимним президентом України. По суті, у 2010 р. повторилася ситуація другого туру президентських виборів 2004 р., коли на підставі сфальсифікованих результатів виборів голова ЦВК Ківалов оголосив Януковича президентом. Просто якщо у 2004 р. ті, хто вів Януковича до влади, діяли грубо й нахабно, то у 2010 р. ставку було зроблено на більш витончені і приховані методи фальсифікації. Крім того, з документів простежується, що приходу Януковича до влади підіграв чинний на той час гарант. 

Більше читайте тут: http://gazeta.dt.ua/internal/viktor-trepak-ya-peredav-do-nabu-dokazi-totalnoyi-korumpovanosti-vladi-_.html

1


КОМЕНТАРІ (2)

avatar

Татьяна Михайловская

01 червня 2016 22:23

Заметьте на заднем плане кто стоит.предатель до корней волос!

avatar

02 червня 2016 12:12