Наталі Якимчук не подобається, що Садовий підкидає своє сміття Каспруку

Наталі Якимчук не подобається, що Садовий підкидає своє сміття Каспруку

05.08.2016, 19:26

До Чернівців на сміттєзвалище звозять сміття зі Львова.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила депутат Чернівецької міськради, керівник фракції "БПП "Солідарність" Наталія Якимчук.

Вона зазначила, що до неї звернулись чернівчани, які просять перевірити інформацію щодо ввезення на міське сміттєзвалище Чернівців сміття зі Львова.

"Ряд офіційних джерел підтвердили мені цю інформацію: сміття із міста Львів ввозиться на Чернівецьке сміттєзвалище вже протягом 2-3 днів!", - пише вона.

"Вважаю, що ввезення має бути негайно призупинене і ситуацію, яка склалася, мають прокоментувати відповідальні за це особи, а саме – Чернівецький міський голова Олексій Каспрук та директор департаменту ЖКГ Сергій Погорений", - додала депутат.

"На сьогодні Чернівцях не має сміттєпереробного заводу. А саме сміттєзвалище має можливість забезпечувати потреби лише м.Чернівці, а не інших регіонів. Вважаю, що на сесії міської ради, засідання якої триває сьогодні, дане питання має бути прокоментоване відповідальними особами. Постає питання: хто відповідатиме за збитки, що завдаються екології міста, і за екологічну катастрофу, яка може настати в місті в результаті ввезення великої кількості сміття із сусідніх регіонів?", - повідомила депутат міськради.

Раніше повідомлялося, що на сміттєзвалищі у Чернівцях може повторитися ситуація, як під Львовом.

1