Якщо Романюк буде заодно з узурпаторами — буковинські регіонали його не сприймуть

Якщо Романюк буде заодно з узурпаторами — буковинські регіонали його не сприймуть

07.04.2014, 23:03

На останньому з’їзді Партії регіонів відбулася узурпація влади в ПР. У цьому переконаний екс-регіонал і екс-заступник голови Чернівецької ОДА Олег Унгурян.

- Дев’ять членів президії політради взяли собі всю владу і приймають рішення, не радячись ні з ким, - заявив О.Унгурян. - Зокрема, йдеться про рішення про підтримку ПР на президенських виборах Добкіна та виключення з партії голів низки організацій. Вони далі продовжують цю тенденцію — зокрема, політрада фактично призначила головою Чернівецької облорганізації Миколу Романюка. При цьому на Буковині нікого не питали, це в облорганізації не обговорювалося. Якщо Романюк буде заодно з узурпаторами — буковинські регіонали його не сприймуть. Бо ми не підтримуємо дії Добкіна на федералізацію і розвал України.

Олег Унгурян заявив про готовність до рішучих дій, аби не допустити використання партійної організації на Буковині для незаконних дій. Зокрема, він не лише оголосив про розпуск райорганізації ПР на Кіцманщині, а й зняв її з реєстрації. За його словами, у такий спосіб будуть діяти й у інших районах, щоб не дати втілити на Буковині сепаратистські ідеї.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (3)

Пізно пити Боржом ! Тепер потрібно думати до якої партії прилаштуватись.

avatar

Духтор

08 квітня 2014 00:04

Молодий, тупий, самовпевнений бовдур! Це - Унгурян.

avatar

Чернівчанин

08 квітня 2014 10:43

avatar

Natalya Simonova

11 квітня 2014 01:00