'Якщо побачу, що Чернівецька міська рада діє протиправно, порушує інтереси людей, буду голосувати за її розпуск', - нардеп Купрій

"Якщо побачу, що Чернівецька міська рада діє протиправно, порушує інтереси людей, буду голосувати за її розпуск", - нардеп Купрій

14.09.2017, 19:16

Сьогодні Чернівці з робочим візитом відвідав народний депутат України Віталій Купрій. Заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності зустрівся з журналістами регіональних ЗМІ і відповів на їхні питання. 

Кореспондент BukNews, зокрема, запитав у народного депутата України Віталія Купрія, як він особисто голосуватиме за постанову про дострокове припинення  повноважень Чернівецької міської ради. 

За словами народного депутата, він уважно вивчить дане питання, і в разі наявності відповідних судових рішень, які засвідчують порушення в діяльності депутатів, ухвалення незаконних рішень, буде визначатися під час голосування. 

Докладніше на відео: 

 

1


КОМЕНТАРІ (1)

"Якщо побачу..."! Які ж ці укропівці ниці! Зайшли у владу на крові, у нас - взагалі на одному Малишевському. Жодної доброї справи, жодної розумної думки. Таке все у них дешеве, дурне і підлувате, гидко слухати і дивитися.

avatar

знив укроп

15 вересня 2017 07:29