Якщо Каспрук поступиться опонентам, у них прокинеться ще більший  'шкурний' апетит, - політолог

Якщо Каспрук поступиться опонентам, у них прокинеться ще більший "шкурний" апетит, - політолог

22.05.2016, 02:04

Міському голові Олексієві Каспрку не варто поступатися опозиції і йти з нею на компроміс. Це лише підлиє масла в вогонь. 

У цьому переконаний політолог із Чернівців Ігор МЕЛЬНИЧУК

– Ми вже неодноразово прогнозували, що таке базарне протистояння у міськраді буде, і депутати будуть займатися не стільки інтересами громади, скільки вирішувати свої бізнесові питання, - вважає Ігор Мельничук. - Це було "запрограмовано" ще за результатами виборів. Всі ті проблеми, з якими зараз стикається нинішня міськрада, випливли винятково через ці міжособистісні проблеми між представниками різних сил. Це означає, що кандидати йшли в міськраду не для того, щоб вирішувати конкретні проблеми міста і громади, а для забезпечення власних інтересів. 

-Керівництву міськради не варто піддаватися на провокації їхніх опонентів, і не варто дослухатися до думки, що мер повинен шукати компроміс із опозицією, - провадить політолог. - Це лише спричинить те, що у них прокинуться ще більші "шкурні"інтереси. Сподівань на те, що міська рада працюватиме краще, немає.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (5)

чистый бред , кому это интересно ?

avatar

Сам

22 травня 2016 02:38

Продан шахматист-базарник, вигідно придбав такі партії як свобода та самопоміч. Тільки в чернівцях свобода носить георгієвську стрічку рідног міста.
avatar

сам на сам

22 травня 2016 08:24

Устами младенца Мельничука глаголет Каримова.Какой он к чертям политолог?!)) Таких "политологов" в любой подворотне найдете.))Мельничук дворняжка на голодном пайке Бурбаков.С голоду и не такое ляпнет ))

avatar

циник

22 травня 2016 11:45

Ты головой думай,на чьей стороне тебе быть.)) Скоро народ обдерут кредитами на воду.)) И бить будут яценюковскую шваль очень больно.Тебе это надо,дурень?))Думай головой олух. Сеня сбежит. И Бурбаки могут сбежать,а остальные холуи могут не успеть.))

avatar

циник Мельничуку

22 травня 2016 11:49

потрібно вже співпрацювати

avatar

студент

22 травня 2016 17:45