'Якби знав, хто взяв 600 тисяч відкату за ремонт злітної смуги, то сказав би', - М.Бурбак

"Якби знав, хто взяв 600 тисяч відкату за ремонт злітної смуги, то сказав би", - М.Бурбак

11.08.2014, 15:21

Міністр інфраструктури Максим Бурбак розкритикував березневе рішення депутатів міської ради про виділення коштів "Калинівського ринку" на ремонт злітно-посадкової смуги аеропорту "Чернівці".

Про це Бурбак заявив у понеділок на прес-конференції.

"Моя думка не змінилася про необхідність ремонту за комунальні гроші злітно-посадкової смуги у Чернівцях. Але, перепрошую, депутати вирішили це ще у березні. Я їм тоді наголошував, що, якщо для них головна мета - залучення авіакомпаній на літню навігацію, то вона вже закінчується. Я, до речі, не бачив жодної авіакомпанії, яка працює на ринках України, і яка би мала б зацікавлення у здійсненні перельотів з аеропорту Чернівців. То певно у наших місцевих депутатів більше відомостей, вони більше знають. Тому я, як чернівчанин, був проти. Але грошима міста Чернівців розпоряджається той склад міськради, який ще збирається після того, як відбулася Революція Гідності", - сказав Бурбак.

"Знаю, що там ремонти припинилися, бо існує заборгованість. Знаю, що та фірма, яка говорила, що в неї достатньо обігових коштів для того, щоб завершити роботи, не в змозі наразі профінансувати, і звернулася до мене", - додав міністр.

Джерело: molbuk.ua

1