Якби депутати-заколотники не скинули Федорука, зношені труби давно замінили б, а чернівчани не потерпали від аварій на водогоні

Якби депутати-заколотники не скинули Федорука, зношені труби давно замінили б, а чернівчани не потерпали від аварій на водогоні

30.10.2015, 01:12

Причиною того, що на водогоні «Дністер-Чернівці» виникла величезна діра, стали зношені труби. Як повідомив міський голова Олексій Каспрук, ще за часів свого попередника Миколи Федорука була домовленість з європейськими партнерами по капітальному ремонту й заміні старої системи на нову. Однак через те, що Федорука зняли з мерського крісла, проект «заморозили» на три роки.

«Хочу особисто вибачитися перед чернівчанами за незручності. Але хочу сказати, що прорвало трубу на тій ділянці, на якій за проектом реконструкції Водоканалу, який маємо реалізувати спільно з німецьким урядом, труба повинна бути повністю замінена. На суму 2 мільйони 400 тисяч євро мали бути виконані роботи, щоб ми не мали таких проблем. Я буду звертатися до «папєрєдніків», у зв’язку з тим, що свого часу було усунуто Миколу Трохимовича Федорука, цей проект був на три роки заморожений. Тобто цю ділянку труби ми мали давно вже замінити і не мати тих проблем, які виникли сьогодні», - заявив мер Чернівців на брифінгу в четвер, 29 жовтня, передає кореспондент БукІнфо.

Також Олексій Каспрук відзначив, що заміна водогону буде проведена вже наступного року.

Нагадаємо, через серйозну аварію на водогоні поблизу Чернівців місто на декілька днів залишилося без води. 

БукІнфо (с)
Фото – Максим Козменко

1


КОМЕНТАРІ (7)

А в тому, що 1995 року на Одеській-Барбюса стався грандіозний зсув, теж Михайлішин і Рідне місто винні? 100%, адже поруч школа, у якій він вчився)))))))

avatar

Льошика заносить

29 жовтня 2015 23:27

спасибо за стойкость и мужество уважаемому меру. с таким багажом забитых дел ему не позавидуешь... 

avatar

Галина

29 жовтня 2015 23:43

Если бы депутаты скинули вора Федорука еще раньше,он бы не успел украсть столько денег с Ваней Рынжуком.

На такие бабки что Федорук с Рынжуком украли с Калиновского рынка давно бы поставили новые трубы.

А так Ваня себе медные трубы в новом особнячке поставил )))))

А черновчане сосут чупа-чупс и голосуют за ставленника Федорука )))))(

avatar

Если бы вора Федорука скинули раньше

30 жовтня 2015 02:45

Господи! Допоможи позбавитися Чернівцям від цих майданутих ставленників неукраїнців яця і порошка!!! Михайлішина в мери!!!

avatar

Чернівчани

30 жовтня 2015 08:08

Пропоную депутатам з"явитися на місце прориву труби в робочій одежі і під керівництвом фахівців попрацювати на благо громади міста. Хто не прийде у тих конфіскувати автомобілі і розрахуватися з ремонтниками за виконані роботи. Ми ж не Китай, де урядовців розстрілюють. Бажаю успіхів. Що стосується Міхайлішина то він вже показав що може. Не вірю ЖОДНОМУ слову.

avatar

влад

30 жовтня 2015 08:24

Каспрук гоне, най бере лопату і йде мінєти труби, триндіти кожен годен (Федорук накрав достатньо - і Затишок, і квартирка в Лондоні, і доля з Ринжуком)

avatar

вася

30 жовтня 2015 08:53

Плохому Каспруку - яйця мешают!!!!!

avatar

ПЕТЯ

30 жовтня 2015 08:54