Як вчорашня влада хоче стати 'новою' і навіщо колишнім 'регіоналам' місця у виконкомі? (ВІДЕО)

Як вчорашня влада хоче стати "новою" і навіщо колишнім "регіоналам" місця у виконкомі? (ВІДЕО)

19.01.2016, 17:41

Ці люди мають бізнес. Серед них - найбагатші в Чернівцях. Мають вони і впливових - навіть зараз - покровителів. У них була влада - і в місті, і в області. А нині будь-якою ціною цю владу вони бажають повернути. 

Цілі сектори на Калинівському ринку. Готелі. Нічні клуби. А ще невгамовне бажання турбуватися про простих людей. 

- Ми маємо сьогодні зробити все, щоб підтримати людей, які зараз на межі виживання, - заявив Володимир Бешлей, депутат Чернівецької міськради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Претендентів на секретаря найімовірніше шукатимуть серед депутатів "Самопомочі" і "Народного контролю", - політолог

Людей "на межі виживання" мав би підтримати їхній секретар. Однак штиків, чи то пак голосів, аби проштовхнути свою кандидатуру на крісло поруч із міським головою, наразі недостатньо. Зате їх достатньо, аби заблокувати роботу в сесійній залі. Що вони успішно і роблять. Секретаря міськради ще досі немає. Так само немає і виконавчого комітету. Бо ж любителі рідного міста дуже хочуть посадити туди своїх.

Хотіли ще шістьох членів до виконкому. Мер проти. Бо пропонувати кандидатів законодавче право має тільки він.

- "Давайте, не будемо голосувати за виконком". Виконком має складатися з тих, хто б воював із мером. Ну, їхнє завдання - зробити все для того, щоб дестабілізувати ситуацію в місті, щоб показати, що міський голова нездатен, що міська рада не працює, - підкреслив Олексій Каспрук, Чернівецький міський голова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Каспрук наклав вето на рішення про виконком не через кількість, а тому, що депутати перевищили свої повноваження (+ВІДЕО)

- Забезпечення роботи комунальних підприємств, виділення фінансування, плани робіт, титульні списки робіт по ремонту доріг, ремонту об'єктів комунальної власності, - зазначив Андрій Олійник, радник Чернівецького міського голови.

І ця робота при бажанні чи, радше, небажанні певної групи з рідного міста може просто зупинитися. 

- Коли від Продана йдуть заклики "давайте, не будемо голосувати за бюджет, а давайте, не будемо голосувати за секретаря, якого висуває мер", - наголосив Олексій Каспрук, Чернівецький міський голова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чинуш досі винен місту мільйон двісті тисяч, Бешлей має віддати квартиру, яку незаконно отримав, - міський голова

Можуть бути й інші заклики - не голосувати, наприклад, за тих людей, яких у новому виконавчому комітеті хоче бачити міський голова. Але він каже, що готовий і до такого варіанту. Натомість у політолога настрій не такий оптимістичний.

- Ця позиційна боротьба зараз продовжується навколо посади секретаря і далі буде продовжуватися навколо виконкому. І питань таких, насправді, багато є в місті, - зауважив Олексій Кандюк, політолог.

- Бажання в мене конфліктувати немає. Але в них є чітке завдання - повторити історію 2010-2011 років із міським головою, - вважає Олексій Каспрук, Чернівецький міський голова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Продан обмовився, чого насправді хоче від Каспрука: "хотіли би з ним співпрацювати на користь рідного міста" (майже за Фрейдом)

На думку ж політологів, сценарій "Федорук -2" нинішнім буцімто опозиціонерам не під силу. Зняти мера, як вони це зробили 5 років тому, не зможуть. Але якщо не захочуть шукати компроміс і блокуватимуть роботу міської влади, експерти не виключають можливих позачергових виборів у Чернівцях. Більше відповідей отримаємо наступного тижня після сесії міської ради. 

ДОВІДКОВО: 

28 січня 2016 року о 10:00 в сесійній залі міської ради скликається VІ пленарне засідання 2 сесії Чернівецької міської ради VІІ скликання. 

Як повідомляє прес-служба міської ради, на розгляд засідання виноситься 23 питання. Серед них, зокрема, такі: 

– Про Регламент Чернівецької міської ради VII скликання. 
– Про Положення про постійні комісії Чернівецької міської ради VII скликання.
– Про утворення виконавчого комітету Чернівецької міської ради VII скликання. 
– Про найменування нових вулиць в місті Чернівцях. 
– а також низка земельних, господарських та інших питань.

Джерело: ТВА

1


КОМЕНТАРІ (5)

ЯК ВИ ВЖЕ НАБРИДЛИ З ВОЛАННЯМ ПРО СТАРУ ВЛАДУ!!!!!!!

ТА ДЕ ПРИ РИГАХ ТАК ЖИЛОСЯ???!!! 

ЩО ЦІ КУЛЯВЛОБИ З ЛЮДЬМИ РОБЛЯТЬ, ПОКИДЬКИ!!!!!!!!!

avatar

Не бери гріх на душу, не служи покидькам

19 січня 2016 16:05

Згадайте Г.Жиглова і не сперечайтесь - злодій і бандит має сидіти в тюрмі !   Кожен риг підсунув нам зека !  Кожен риг започаткував війну в державі бо лежав під пуЦькіним ! Бандити і злодії "рідного міста" мають сидіти в тюрмі ! А разом і білка-бігун !! 

avatar

Дмитро Пожарський !

19 січня 2016 16:52

А Вам і Вашій сім’ї ЗАРАЗ добре?! Є за що хліб і до хліба купити, є чим за комуналку сплатити?!

До речі, давно збіг час кивати на папєрєдніків (притча відводить на це лише рік). І ще. Чим "зек" гірший від нинішніх пухнастиків?

КУЛЯВЛОБИ НІ В ЧОМУ НЕ ВИННІ?!

avatar

Пожарському

19 січня 2016 17:09

каспрук себя с Богом ровняет? идиот вообще что-ли?????

avatar

юра

19 січня 2016 19:02

Вы кулявлобами так прикрываетесь много, что уже не звучит, неуважаемые защитники бандитов рм) такой авторитет кулявлобами не перекроешь и не затмишь)

avatar

Олег

20 січня 2016 02:11