Як родина Скигарів-Проданів скуповує Чернівці, переводячи стрілки на Бурбака

Як родина Скигарів-Проданів скуповує Чернівці, переводячи стрілки на Бурбака

19.09.2016, 19:33

Кілька тижнів тому соцмережами, а згодом і деякими чернівецькими ЗМІ пронеслася чергова «зрада»: «Бурбаку знадобилася приймальня на 216 кв. м. у центрі Чернівців!» - пости Фейсбуку рясніли коментарями стурбованих городян про розкрадання комунальної власності.



Йшлося, зокрема, що на найближче засідання виконавчого комітету Чернівецької міськради буде виноситись питання про "шкурняк" лідера парламентської фракції "Народний фронт" , який забажав у міської влади отримати безкоштовно приміщення під громадську приймальню політичної партії.
Як родина Скигарів-Проданів скуповує Чернівці



Вслід за місцевими, інформацію підхопили й загальнодержавні ЗМІ, зокрема – телеканал "ІНТЕР".



Однак жоден журналіст чи громадський активіст, який підтримав розганяння «зради», не поцікавився позицією міськради та зокрема департаменту економіки, який і проводить конкурс на оренду приміщення. Бо якби поцікавилися, то дізналися б, що першим з проханням про виділення приміщення на Сковороди, 1 до мерії звернувся голова обласної організації політичної партії «Рідне місто» Роман Скигар.
Як родина Скигарів-Проданів скуповує Чернівці

Єдиним, хто подав заявку на конкурс, був Роман Скигар. Отже, за відсутності інших претендентів, приміщення могло перейти "Рідному містові" без конкурсу. Але після того, як заяву про можливість виділення офісу для депутатів "НФ" до виконкому направив Бурбак, конкурс відмінили.

Найцікавіше, що для партійної діяльності «Рідне місто» вже має у Чернівцях мінімум одне приміщення. На вулиці О.Кобилянської, площею 101.1 кв.м, з балконом та видом на Центральну площу. 
Як родина Скигарів-Проданів скуповує Чернівці

У часи Михайлішина через фіктивну ГО «Буковинський медіа-центр», засновниками якого є журналісти «рідномістівських» ЗМІ Марина Скінтей і Сергій Воронцов, у компанії з Почесним Консулом Австрії у Чернівцях Сергієм Осачуком взяли це приміщення в оренду за 1264,37 грн. на місяць. Смішні гроші, як для стометрової зали в центрі міста.
Як родина Скигарів-Проданів скуповує Чернівці

А в тому, що ГО фіктивна, можна переконатися зі стану їх «офісу». Жодних ознак активної діяльності, лиш розламані меблі і купи сміття
Як родина Скигарів-Проданів скуповує Чернівці

Інший підлеглий Продана - благодійний фонд «Вікторія» - підігнав Василю Сафроновичу приміщення на вулиці Дарвіна, яке Василь Сафронович перед виборами використовував, як тіньовий штаб партії, а зараз – як основний свій офіс.
Як родина Скигарів-Проданів скуповує Чернівці

Останнім часом чернівецька нерухомість все частіше турбує Василя Продана. Те, що не вдається отримати задурно, намагаються скупити. Знаходити вигідні пропозиції патрону і однопартійцю допомагає голова комісії з питань земельних відносин, архітектури та будівництва Володимир Бешлей. 

Одна з таких вигідних пропозицій – скандальне будівництво на вул.28 червня. В засновниках фірми, яка почала будувати готель, а звела житлову висотку у буферній зоні ЮНЕСКО – сестра Василя Продана Бабіч Оксана Сафронівна. 

Джерело: http://42.cv.ua/u_ratushi/87-yak-rodyna-skygariv-prodaniv-skupovuye-chernivci.html

1


КОМЕНТАРІ (6)

avatar

Василий Забродский

19 вересня 2016 17:03

Овва, найголосніше - тримай злодія. кричить сам ЗЛОДІЙ. РМ , то ви  самі хотіли  щоб громада вам  оплатила всі витрати, провела Інтернет. ГГггги

avatar

Крістіна.

19 вересня 2016 18:33

вася, як живеться на підтанцьовках у продана?

avatar

гугл

19 вересня 2016 20:22

та як виявилось на підтанцьовці у продана не тільки Вася чи Захарчик,  а список набагато більший ніж думалось. Скуповування Чернівців передбачає не тільки нерухомість, а й рухомість -журналістів, суддів, адвокатів...  Коли це бл..во закінчиться, коли в Чернівцях буде спокій, коли місто очиститься від ригів?

avatar

Гуглу

20 вересня 2016 09:15

Я вам скажу, що це ще далеко не весь список)))

avatar

42

20 вересня 2016 09:47

Все для нфронта все для победы

avatar

Гугл

20 вересня 2016 12:38