Як реєстрували проект про відставку Михайлішина, який зовсім не тримається за крісло (+відео)

Як реєстрували проект про відставку Михайлішина, який зовсім не тримається за крісло (+відео)

31.01.2014, 20:39

Депутат міськради від опозиції Олексій Каспрук зареєстрував у ратуші проект рішення "Про припинення повноважень секретаря міськради Михайлішина В.М.".

У п’ятницю о 16.05 Каспрук у міській раді зареєстрував проект "Про дострокове припинення повноважень секретаря Чернівецької міської ради Михайлішина В.М.".

"2 грудня минулого року на сесії Чернівецької міської ради дві фракції - "Свобода" і "За Батьківщину" - внесли проект рішення на розгляд сесії "Про дострокове припинення повноважень секретаря Чернівецької міської ради Михайлішина В. М. та виконкому Чернівецької міської ради". Мною публічно на сесії було передано проекти рішень. Він публічно пообіцяв, що ці рішення будуть внесені на порядок денний наступної сесії та будуть опубліковані. Але ці документи "втратилися", це питання він відмовляється ставити. Тому сьогодні ми повторно внесли документи про необхідність внесення питання про припинення його повноважень на черговій лютневій сесії. Я зареєстрував цей проект рішення, і зробив все необхідне для того, щоб сьогодні він був опублікований на сайті Чернівецької міської ради", - повідомив Каспрук.

"Якщо цей проект рішення знову не буде внесений до порядку денного, ми будемо звертатися до прокуратури у зв’язку з тим, що секретар міської ради зловживає своїми посадовими обов’язками", - додав О. Каспрук.

Нагадаємо, питання про припинення повноважень секретаря міськради Віталія Михайлішина мало розглядатися на сесії в грудні 2013 року, однак до порядку денного воно не увійшло.



Нагадаємо, на попередніх сесіях секретар міськради Віталій Михайлішин заявляв про те, що "він не тримається за це крісло", а проект рішення про його відставку буде оприлюднений на сайті міської ради. Однак, досі цей проект не був опублікований.

Джерело: molbuk.ua

1