Як прибирати Чернівці від собачих екскрементів показували київські активісти (ВІДЕО)

Як прибирати Чернівці від собачих екскрементів показували київські активісти (ВІДЕО)

28.02.2017, 14:04

У Чернівцях пропонують встановити зоокомплекси – пакети та смітники для собачих екскрементів. Один такий комплекс вартує від 900 гривень.

Скільки таких конструкцій потрібно Чернівцям, ще не порахували. Попередньо – це щонайменше по два зоокомплекси у кожному міському парку.

Активісти із Києва пояснили, що таке зоокопмплекс: Найкращий варіант – це такі пакетики, якими зручно користуватись. Де їх брати? Ось такі коробки, вони висять на самій конструкції, пакет потім викидається там же у смітник.

Чернівецькі захисники тварин кажуть: нашому місту минулого року подарували один такий зоокомплекс. На більше коштів не виділили.

Столичні експерти радять чернівчанам залучати бізнес для співфінансування проекту.

Щоб встановити зоокомплекси, спершу неохідно визначити природні маршрути тварин та маршрути вигулу чотирилапих. Потім взнати, кому належать ці земельні ділянки та узгодити розміщення зоокомплексу із власником. 

Джерело: сайт http://acc.cv.ua/

1


КОМЕНТАРІ (1)

Ми з моєю псинкою давно вирішили для себе проблему: поліетиленовий пакет у кишені. Власників до цього привчити можна, а от що робити із "неохопленим" контингентом? А заодно з чоловіками, що заходять "за потребою" в чужі двори? Починати кожний має з себе, а не чекати, поки австріяки з чехами й поляками приїдуть підбирати за нашими собаками!

avatar

Спокійна

28 лютого 2017 18:33